FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 216 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Nowości, premiery, prototypy
Hyundai Genesis Coupe 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Hyundai Genesis Coupe"   

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 12 styczeń 2011 10:57        | zgłoś naruszenie regulaminu

Hyundai wprowadza na polski rynek model Genesis Coupe. Pierwsze egzemplarze trafią do salonów na początku marca

Klienci mogą składać zamówienia już teraz. Tylnonapędowy Hyundai oferowany jest w dwóch wersjach silnikowych - z jednostką Lambda V6 o pojemności 3,8 l (303 KM) oraz 4-cylindrowym, 210-konnym, turbodoładowanym silnikiem 2.0 Theta.

Wyjściowa cena to 114 900 PLN za samochód z silnikiem 2.0 w wersji wyposażeniowej Style.

Auto z mocniejszym silnikiem 3.8 V6 w bogatszej wersji wyposażeniowej Executive kosztuje 154 900 PLN.

"Wprowadzenie do sprzedaży modelu Genesis Coupe w Europie jest częścią ofensywy produktowej Hyundaia. Chcemy oferować samochody praktyczne, ładne i niezawodne, ale także takie, które wywołują emocje i mogą być obiektem marzeń" - powiedział Jerzy Koziński, Dyrektor Zarządzający Hyundai Motor Poland.

Genesis Coupe objęty będzie programem gwarancyjnym "5-Year Triple Care", którego podstawowym elementem jest 5-letnia gwarancja bez limitu kilometrów oraz 5-letnia opieka techniczna pojazdu i 5 lat assistance.

bs, Źródło: Hyundai

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

Ygor
 Wysłana - 12 styczeń 2011 11:57      [zgłoszenie naruszenia]

no no naped na tyl - bardzo ciekawe... cena przystepna jak na pseudosportowe auto no i ten naped na tyl ... co do wygladu troche z przodu przypomina ceeda ale z tych fotek ciezko cos powiedziec ...

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 12 styczeń 2011 12:57      [zgłoszenie naruszenia]

Dla mnie to taka koreańska 10xtańszxa i pewnie tyle słabsza odpowiedź na Lexusa LFA

Zmieniony przez - AliBabus w dniu 2011-01-12 13:05:04

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

rejent2
 Wysłana - 12 styczeń 2011 13:11      [zgłoszenie naruszenia]

na moje może się sprzedać

yours-cars
 Wysłana - 12 kwiecień 2011 17:44       [zgłoszenie naruszenia]

Czytałem gdzieś porównanie tego hyundaja z audi oczywiście wiadomo kto wygrał jednak doskonale widać że koreańscy projektanci nie śpią i gnają cały czas na przód kiedyś tylko się uczyli od innych a teraz sami kształtują po swojemu

[www.yours-cars.eu]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Hyundai Genesis Coupe

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL