| Autor |
"Jak często macie kontrole drogową, czyli jak czesto zatrzymuje was drogówka?" |
|
|
jacuuu2008
|
|
Wysłana - 4 listopad 2008 20:33 | zgłoś naruszenie regulaminu
jak w temacie, jak czesto wam sie zdarza kontrola drogowa?
Ja jezdze pol roku, mam przejechane ponad 8 tyś km i ani razu mnie nie zatrzymali, czasem zastanawiam sie po co tyle się męczyłem sie z prawem jazdy, z oplaceniem oc ale wiem ze takie myslenie jest bez sensu :D
| |
|
 |
|
|
|
Ygor
|
|
ja mam prawko 5 lat , jezdze jakies 3 przejechalem jakies 30-40 tys w tym 20 swoim autem i nigdy nie mialem- no poza dzwonem  |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Ja mam prawko z 8 lat i miałem o ile dobrze pamietam 5 normalnych kontroli(zatrzymali jak jechałem) i dwie podczas postoju. W tym, w tym roku 2 razy mnie zatrzymali za predkość raz chcieli mi dać 300zł raz 500zł ale się obeszło na pouczeniu za to dostałem stówe a okenciu za parkowanie
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
raz mnie skontrolowali 7 dni po kupieniu auta, a dobrze ze dzien wczesniej zaopatrzylem sie w gaśnice, trojkaty itd
|
|
whego
|
|
3 lata prawko. Pierwsze 2 lata nic a w trzecim roku raz z suszarka na trzypasmowej do mnie pan wyszedl a raz mi zajechali droge |
 |
|
|
|
persil89
|
|
Proszek
|
|
|