FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 693 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Motocykle
Jak namówić dziewczyne żeby mi pozwoliła zrobić prawko na szlifierke? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jak namówić dziewczyne żeby mi pozwoliła zrobić prawko na szlifierke?"   

Roksi90
 Wysłana - 5 sierpień 2008 15:32        | zgłoś naruszenie regulaminu

Hej, mam 19 lat. Moja dziewczyna jest własnie nad morzem ale wczesniej rozmawialismy o tym że ide na kurs prawa jazdy kat A.

Na osobówke już dawno zrobiłem prawko i teraz czas na moto

Jak ją przekonać do tego? Kiedy z nią rozmawiam na ten temat stale mówi nie nie i nie. Mówie jej też że to jest bezpieczne ale ona boi się że moge się gdzieś roztrzaskać na motocylku, zresztą teraz dużo sie tego słyszy. Czy mam isc bez jej wiedzy własnie teraz kiedy jest nad morzem czy może zrezygnować z prawka na moto. Ale jesli pojde bez jej wiedzy to może się obrazić na dobre. (ale to byłaby masakra)

Starzy się zgadzają ale dziewczyna nie

Co robić?

Planuje kupić Kawe Ninja

Zmieniony przez - Roksi90 w dniu 2008-08-05 15:41:44

serekkox
PZAA
 Wysłana - 5 sierpień 2008 17:44      [zgłoszenie naruszenia]

Mineta do białej kości

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

VidaL
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 5 sierpień 2008 18:52      [zgłoszenie naruszenia]

Nie wygrasz. Ja swojej nie potrafię przekonać, nie tyle do prawka, co do latania. Już się pogodziłem z tym, że jedna moja miłość nienawidzi drugiej mojej miłości.

Presecutor
 Wysłana - 5 sierpień 2008 20:51      [zgłoszenie naruszenia]

a mi sie trafilo

Trzymala kciuki za egzamin,czekala az odbiore prawko,razem kupowalismy kaski ,a teraz razem altamy po kraju,

jak mam ochote sie wyszalec to zostaje w domu,jak mam ochote pojezdzic to ruszamy razem w kraj

przekonuj,jak sie nie uda to jej sie zachce z Toba jezdzic jak zobaczy sznurek blachar za Toba

no i jak nie masz pojecia to nie kupuj ninjy.

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 5 sierpień 2008 21:03      [zgłoszenie naruszenia]

Różne są dziewczyny i różne motory
Z tego co mówisz wydaje mi sie że latasz takim bardziej turystycznym więc i kobitka może lubić pośmigać bo i wygodnie i ciekawie.
A niektórych dziewczyn nie da sie jakoś poprostu przekonać zwłaszcza do ścigacza.A dlaczego ma nie kupować kawy?

ZAWSZE WALCZ Z UŚMIECHEM :-))

VidaL
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 5 sierpień 2008 21:42      [zgłoszenie naruszenia]

Kawasaki mają złą opinię.

Według mnie bezpodstawnie.

Bardzo często górowały osiągami nad konkurencją, ale były też mniej żywotne i niezawodne.

Wymagały większej dbałości. Dlatego też nietrudno naciąć się na egzemplarz w którym, coś może być nie tak. A ktoś, kto się nie zna na kawasaki, a z całą pewnością całkowity motocyklowy laik nie będzie w stanie odróżnić dobrego sprzęta od takiego, który może wymagać jakiegoś wkładu.

Pewnie o to Persemu chodziło.

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 5 sierpień 2008 21:49     
 Usunięta przez renegat44 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

oley92
 Wysłana - 6 sierpień 2008 10:45      [zgłoszenie naruszenia]

U mnie to dziewczyna nie ma nic przeciwko, nawet chce jeździć ze mną. Gorzej ze starą Mama to cały czas mówi mi że nie chce żebym miał motor, jak w radiu czy telewizji pokazują że jakiś tam gościo uciekał to ona już całkiem szok. Wtedy ja lubie ją wkurzać i mówie że facet jeździć nie umie skoro go złapali
Aha zapomniałem dodać że jeżdżę Aprilią Rs70, a co będzie jak zrpię prawko i kupię jakiegoś GSX-Ra?

xaero16
 Wysłana - 26 sierpień 2008 03:29       [zgłoszenie naruszenia]

sama esencja tego tematu 'dziewczyna mi nie pozwala' mnie zabiła

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak namówić dziewczyne żeby mi pozwoliła zrobić prawko na szlifierke?

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL