FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1630 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
Jak wymienic orginalne radio??? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jak wymienic orginalne radio???"   

SharkMen
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 19:47        | zgłoś naruszenie regulaminu

Hej mam pytanie jak wymienic to orginalne radio w SEAcie IBIZA 2000r i jak podłaczyc tube i wmachol.....

glomi
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 21:20     
 Usunięta przez serekkox za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

SharkMen
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 21:58     
 Usunięta przez serekkox za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

TDK2
Serekkox Clan
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 22:12      [zgłoszenie naruszenia]

Panowie, Panowie takie gadki to w piaskownicy lub w sejmie ;P Zachowajcie trochę kultury i utrzymujmy jakiś normalny poziom tego forum... to tyle na wstępie mojej przemowy

A odnośnie tematu, to ta fotka taka trochę niedokładna mogłeś ująć te radio itd. od przodu ale moim zdaniem, to powinieneś rozmontować całość i wtedy zobaczyć czy da się wyjąć radio... jak da, to nie pozostanie nic innego jak wymontowanie, kupno nowego i podłączenie go ale znając życie pewnie coś zepsujesz :P Dlatego lepiej udaj się do jakiegoś serwisu CA Za samą wymianę radia nie powinni krzyknąć więcej niż 100zł :P A jak jeszcze kupisz u nich nowe radyjko, to być może montaż gratis dostaniesz ale to już jest zależne od tego jak podejdziesz do tych ludzi :) Tyle mojego zdania na ten temat, powodzenia :)

A najlepiej zapytaj na [http://www.seat-ibiza.pl/] (sorry za reklame innego forum)

Zmieniony przez - TDK2 w dniu 2008-06-18 22:14:57

To co mam nosze z dumą :)

serekkox
PZAA
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 22:18      [zgłoszenie naruszenia]

Cisza!!

Jutro odpisze bo teraz ide spac

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

TDK2
Serekkox Clan
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 22:21      [zgłoszenie naruszenia]

tak to u Ciebie wygląda?

SharkMen
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 22:21      [zgłoszenie naruszenia]

tu lepsze foto

jak to było tak jak mowisz było by okej...sam miałem fiata bravo z orginalnym radiem ale ono nie było tak wmontowane jak to w seacie nie było tak zlane razem plastikami tak wiec wymontowanie tamtego było pestka kupienie ładnej zaślepki i nowe radyjko kable wmachol tuba efekt końcowy luksss

tu jest wiekszy problem jest to wszystko połączone razem gdzies mi sie obiło u uszy ze ludzie w seatach montuja radia pod kierownicą gdyż tam sa takie ala schowki tak to wyglada...

TDK2
Serekkox Clan
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 22:36      [zgłoszenie naruszenia]

Pod kierownicą? Trochę niewygodne obsługiwanie będzie chyba, że ma się pilota lub z kierownicy:) Ja bym kombinował z przerobieniem tego całego panelu ;)

SharkMen
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 22:39      [zgłoszenie naruszenia]

tzn? jaki pomysł

TDK2
Serekkox Clan
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 22:45      [zgłoszenie naruszenia]

Właśnie szukam po stronach tego opisu ze zdjęciami jak koles przerabiał w swoim aucie ale nie seacie (ale taki sam problem)... wyglądało, to tak, że odkręcił całą tą obudowę wybebeszył wszystko od radia, później w obudowie wyciął otwór na nowe radio, dodatkowo dorobił kieszeń, ładnie wszystko wykończył zestawem naprawczym, wyszlifował, polakierował i zamontował. Trochę roboty jest ale efekt niezły był :) Ale póki co poczekajmy na wypowiedź jednego z guru tego forum :)

SharkMen
 Wysłana - 18 czerwiec 2008 22:52      [zgłoszenie naruszenia]

no to czekamy

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak wymienic orginalne radio???

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna