| Autor |
"Jak wymienic orginalne radio???" |
|
|
SharkMen
|
|
Wysłana - 18 czerwiec 2008 19:47 | zgłoś naruszenie regulaminu

Hej mam pytanie jak wymienic to orginalne radio w SEAcie IBIZA 2000r i jak podłaczyc tube i wmachol.....
| |
|
 |
|
|
|
glomi
|
| Wysłana - 18 czerwiec 2008 21:20 Usunięta przez serekkox za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
SharkMen
|
| Wysłana - 18 czerwiec 2008 21:58 Usunięta przez serekkox za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
TDK2
|
|
Serekkox Clan
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Cisza!!
Jutro odpisze bo teraz ide spac
 |
|
|
|
TDK2
|
|
Serekkox Clan
|
|

tak to u Ciebie wygląda?
|
|
|
SharkMen
|
|

tu lepsze foto
jak to było tak jak mowisz było by okej...sam miałem fiata bravo z orginalnym radiem ale ono nie było tak wmontowane jak to w seacie nie było tak zlane razem plastikami tak wiec wymontowanie tamtego było pestka kupienie ładnej zaślepki i nowe radyjko kable wmachol tuba efekt końcowy luksss
tu jest wiekszy problem jest to wszystko połączone razem gdzies mi sie obiło u uszy ze ludzie w seatach montuja radia pod kierownicą gdyż tam sa takie ala schowki tak to wyglada...
|
 |
|
|
|
TDK2
|
|
Serekkox Clan
|
|
Pod kierownicą? Trochę niewygodne obsługiwanie będzie chyba, że ma się pilota lub z kierownicy:) Ja bym kombinował z przerobieniem tego całego panelu ;)
|
|
SharkMen
|
|
|
|
|
TDK2
|
|
Serekkox Clan
|
|
Właśnie szukam po stronach tego opisu ze zdjęciami jak koles przerabiał w swoim aucie ale nie seacie (ale taki sam problem)... wyglądało, to tak, że odkręcił całą tą obudowę wybebeszył wszystko od radia, później w obudowie wyciął otwór na nowe radio, dodatkowo dorobił kieszeń, ładnie wszystko wykończył zestawem naprawczym, wyszlifował, polakierował i zamontował. Trochę roboty jest ale efekt niezły był :) Ale póki co poczekajmy na wypowiedź jednego z guru tego forum :)
|
|
SharkMen
|
|
|