| Autor |
"Jaka nawigacje najlepiej kupic ??? POMOCY !!!" |
|
|
komornik88
|
|
Wysłana - 7 maj 2009 18:54 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam interesoje mnie nawigacja GPS do auta nie wiem co kupic jest ich tyle ze mi baniak puchnie jak mam wybierac... moze sie znacie i jaka byscie mi polecili chodzi mi o dokladna mape polski dobry wyswietlac informacje o przekroczeniach predkosci i fotoradarach a i milewidziana opcja bluetooth i planowanie trasy dla ciezarowek(tzn z opcja o wysokosciach mostow) na nawigacje chce przeznaczyc cos kolo 1000-1200 zl z gory dziekuje
| |
|
 |
|
|
|
Cyber_89x
|
|
mio 580 zdejmiesz blokade a masz tyle mozwliosci ze hoho |
 |
|
|
|
motofreak
|
|
ale ale w sumie nie ma sensu tyle przepłacać, nie trzeba dużo płacić , żeby mieć dobrą nawigację, po za tym nie tyle od sprzętu zależy niezawodność nawigacji ile od mapy, bo to ona jest kluczowa i najważniejsza, ja polecam nawigacje Vordon za jakieś 300 zł i masz dobry sprzęt, a mapę możesz sobie wgrać jaką chcesz, pozdrawiam |
 |
|
|
|
Wiesmak
|
|
Kupujesz sobie nawigacje,a potem tylko sobie wgrywasz mape polski czy czego tam chcesz i nie musisz bulić 1 kafla.
|
|
|
motofreak
|
|
O zgadzam się z kolegą w zupełności , szkoda przepłacać, jak za małe pieniądze można mieć naprawdę wypasiony sprzęt, pozdr |
 |
|
|
|
special_M
|
|
Wydaje mi się ze kolega z taka kasę chce kupić navi + ORYGINALNE mapy a nie bawić się w wgrywanie |
 |
|
|
|
asia87
|
|
ja polecam nawigacje vordona jest naprawde przystępna super głosnik, zero problemów z wgrywaniem mapy,pokazuje najszybsza trase oraz co mnie zdziwilo wykrywa fotoradary pozdrawiam i polecam |
 |
|
|
|
kmodel
|
|
|