FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 799 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Moto gadżety
Jaka nawigacje najlepiej kupic ??? POMOCY !!! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jaka nawigacje najlepiej kupic ??? POMOCY !!!"   

komornik88
 Wysłana - 7 maj 2009 18:54        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam interesoje mnie nawigacja GPS do auta nie wiem co kupic jest ich tyle ze mi baniak puchnie jak mam wybierac... moze sie znacie i jaka byscie mi polecili chodzi mi o dokladna mape polski dobry wyswietlac informacje o przekroczeniach predkosci i fotoradarach a i milewidziana opcja bluetooth i planowanie trasy dla ciezarowek(tzn z opcja o wysokosciach mostow) na nawigacje chce przeznaczyc cos kolo 1000-1200 zl z gory dziekuje

Cyber_89x
 Wysłana - 8 maj 2009 16:04      [zgłoszenie naruszenia]

mio 580 zdejmiesz blokade a masz tyle mozwliosci ze hoho

motofreak
 Wysłana - 24 kwiecień 2010 20:27      [zgłoszenie naruszenia]

ale ale w sumie nie ma sensu tyle przepłacać, nie trzeba dużo płacić , żeby mieć dobrą nawigację, po za tym nie tyle od sprzętu zależy niezawodność nawigacji ile od mapy, bo to ona jest kluczowa i najważniejsza, ja polecam nawigacje Vordon za jakieś 300 zł i masz dobry sprzęt, a mapę możesz sobie wgrać jaką chcesz, pozdrawiam

Wiesmak
 Wysłana - 4 maj 2010 18:02      [zgłoszenie naruszenia]

Kupujesz sobie nawigacje,a potem tylko sobie wgrywasz mape polski czy czego tam chcesz i nie musisz bulić 1 kafla.

..

;DD

motofreak
 Wysłana - 4 maj 2010 20:45      [zgłoszenie naruszenia]

O zgadzam się z kolegą w zupełności , szkoda przepłacać, jak za małe pieniądze można mieć naprawdę wypasiony sprzęt, pozdr

special_M
 Wysłana - 2 kwiecień 2011 17:56      [zgłoszenie naruszenia]

Wydaje mi się ze kolega z taka kasę chce kupić navi + ORYGINALNE mapy a nie bawić się w wgrywanie

asia87
 Wysłana - 27 kwiecień 2011 17:58      [zgłoszenie naruszenia]

ja polecam nawigacje vordona jest naprawde przystępna super głosnik, zero problemów z wgrywaniem mapy,pokazuje najszybsza trase oraz co mnie zdziwilo wykrywa fotoradarypozdrawiam i polecam

kmodel
 Wysłana - 10 lipiec 2011 00:05       [zgłoszenie naruszenia]

Polecam tą nawigację: [droptrend.com/product-pol-192-NAWIGACJA-VORDON-GPS-5-TP-G1063-MAPY-POLSKI.html]
Używam jej od ładnych kilku miesięcy i nie znalazłem powodów do narzekań (poza długim czasem przesyłki), ekran jest duży i wyraźny, głośniki dobrze słychać a wgrana mapa też jest dobra, przynajmniej nie wiodła mnie po zapadłych wioskach tak jak robiło to wcześniej Mio.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaka nawigacje najlepiej kupic ??? POMOCY !!!

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL