Jestem teraz na kupnie subwoofera mam na to do wydania ok 500-600 (sam głośnik) ale teraz mam pytanie czy jest sens tyle dawać za głośnik bo będzie to napędzone zmostkowanymi 2ch u-d jr4,300 , niestety mam jedno wyjście RCA w radio i puki co monoblock odpada , muzyki słucham praktycznie każdej więc coś uniwersalnego bym chciał . Jeżeli wzmak by nie napędził czegoś większego to do głowy przychodzi mi intertechnik mds08(10" nie spotkałem w sprzedaży) i hertz es 250. Powiedzcie czy jest sens pakowanie mocnego sub`a 300-400W RMS jeżeli mam tak słabego wzmaka ? czy lepiej kupić coś 150-200RMS?
Autko mały hatch 5D (polo)
Zmieniony przez - fellowes w dniu 2009-06-28 13:34:17
Jeszcze raz się zastanów czy na pewno chcesz 8" żeby później nie było płaczu ze przy rapie lusterka nie latają
Z ciekawości. Jaka reszta systemu
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2009-06-28 21:48:16
W sumie PB m-10 pewnie też by dało rade
Ostatni edit: Myślę , że do polo możesz spokojnie zapakować jakąś 12'' w małej skrzyni , masz zdecydowanie większy wybór za tą kasę (paradoksalnie).Mogę skoczyć jutro do garażu ,porobić fotki i pokazać Ci w jakiej skrzynce lata mój keniu i zobaczysz , że nie zajmuje ona ogromnej ilości miejsca.Oczywiście w closed , coby za wolny nie był
Zmieniony przez - Toudi163d w dniu 2009-06-29 00:56:50
Zmieniony przez - Toudi163d w dniu 2009-06-29 03:35:19
Ale o gustach się nie dyskutuje