FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 610 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
Jakie głosniczki, radyjko, do vectry b 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jakie głosniczki, radyjko, do vectry b"   

krystianan
 Wysłana - 7 luty 2008 18:19        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam taki mały problem chciałbym standardowe głośniki wymienić bo za słabo grają i tu sie nasuwa dylemat jakie mam zakupić głośniczki i radyjko(a radyjko z wejsciem pod I-Poda (może tez być wzmacniacz jakiś:P). Mam Opla Vectrę B sedan i chciałbym żeby fajnie grało. Powiem żeby ładnie łupało. Chce wymienić tylko te seryjne głośniki w dziwach przednich i tylnich może byś cię pomogli mi w wyborze. Tak do wydania mam 3000 zł.

Zmieniony przez - krystianan w dniu 2008-02-07 18:19:55

dfghdtegh

serekkox
PZAA
 Wysłana - 7 luty 2008 19:15      [zgłoszenie naruszenia]

Witam.
Za 3000 mozna zbudowac juz naprawde cos sensownego.
Ale wygluszenie drzwi trzeba zrobic.
Nie wolalbys ukladu glosniki przednie + sub w bagazniku

Radio:
[http://www.allegro.pl/item305890899_kenwood_kdc_w3041a_mp3_aux_red_model_2008_.html]
Wzmacniacz:
[http://www.allegro.pl/item302993601_helix_h400_od_caraudio_mc_salon_wawa_.html]
Zestaw przedni:
[http://www.autosound.pl/product_info.php/cPath/1_77_6/products_id/2929]

Podaj mi jeszc ze czy odpowiada Ci uklad przod+subwoofer przy przod i tyl. Jeszcze podaj rodzaj muzyki jaki sluchasz.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

krystianan
 Wysłana - 7 luty 2008 20:51      [zgłoszenie naruszenia]

no ale nie wiem czy bedzie słychać bo mam vectrę B sedan ze klapa nie idzie z szyba do góry wiec ale przednie sub w bagażniku może być ciekawy pomysł ten pomysł jest dobry co podałes. A muzy techno bradziej dobry bas ale tez przychodzi mi słuchac hip hopu poprostu potrzebuje taki zeby było mozna wszytskiego społuchac ale bardzoej pod techno

Zmieniony przez - krystianan w dniu 2008-02-07 20:52:55

dfghdtegh

serekkox
PZAA
 Wysłana - 7 luty 2008 23:14      [zgłoszenie naruszenia]

Masz miedzy tylnimi siedzeniami otwierana przegrode z bagaznika. Nie wiem jak sie to profesjonalnie nazywa

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

krystianan
 Wysłana - 8 luty 2008 14:32      [zgłoszenie naruszenia]

taki mam podłkokietnik i tam mam taki uchwyt i tam mam małe przejscie do bagarznika

dfghdtegh

serekkox
PZAA
 Wysłana - 8 luty 2008 14:40      [zgłoszenie naruszenia]

[jtp.pl/JTP/car_audio/oferta/index.php?cat_id=2&man_id=12&prod_id=2665]

Bierz tego suba. Poprostu postawisz skrzynie tak aby rura bass reflex byla skierowana na ten podlokietnik I basu bedzie starczalo.

Firmy Focal raczej przedstawiac nie trzeba

Bedzie bardzo ladny system naprawde przyjemnie grajacy.

Ale nie zapomnij o wygluszeniu drzwi.

Zmieniony przez - serekkox w dniu 2008-02-08 14:40:53

Znawca -

serekkox
PZAA
 Wysłana - 9 luty 2008 08:57       [zgłoszenie naruszenia]

Aukcja ze wzmacniaczem ktory podalem juz sie skonczyla ale w tej samej cenie jest Helix A4 ktory tez naprawde jest wysoka polka w CA. I tez zostal 1 dzien wiec sie spiesz bo klocek jest niesamowity. Zebym mial kase to bym bral bez zastnawiania.

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jakie głosniczki, radyjko, do vectry b

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL