| Autor |
"Jakie glosniki" |
|
|
crim
|
|
Wysłana - 8 lipiec 2009 17:33 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam, Posiadam radio ALPINE 4X45WATT CDE-9802 i głośniki Balupunkt gtx66MK II zamontowane na tylnej półce. Teraz che wygluszyc dzwi z przodu i co tam wsadzic 165mm tak do 150zł
Co sadzicie o tych?
[http://www.audiosklep.pl/alpine-sxe-1725s-p-2392.html]
Zmieniony przez - crim w dniu 2009-07-08 18:03:57
| |
|
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
crim
|
|
Ajj auto niema sie czym chwalic chcialem uniknac tej odpowiedzi ale jak trzeba to trudno skoda fleicja muza to hip-hop |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
crim
|
|
powiem ci tak nie chodzi mi o profesjonalny sprzed te glosniki z tylu tak naprawde zle nie graja i narazie nie chce ich zmieniac sprzodu narazie mam orginalne i chce je tylko zmienic |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
za 150 to ja nie wiem. Bierz które Ci sie z wyglądu podobają
 |
|
|
|
King89
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
 |
|
|
|
King89
|
|
Serek pomęczę Cię troche ;)
Sory ale w CA jestem laik.
Mam narazie OPLA ASTRE F (w przyszłości Passata lub Astre 2 Bertone)
Chodzi mi o głośniki czysto amatorskie, ale nie jakiś chłam.
By dobrze grały dziś i za 2-3 lata
Jeżeli dopłacić mam kilka złotych to może lepsza propozycja (podkreślam, czysto amatorsko)
- Czy koneiczne jest wygłuszenie drzwi (troche czasu i $ pochłonie) a czy efekt będzie czuć róznice
-Jakie kable do tego wszystkiego (te standardowe Opla to pewnie chłam, więc chciałbym zakupić takie by służyły i w innym aucie)
-Samo radio powinno uciągnąć głośniki?
-W przysłości planuje jakiś bassik w bagażniku + wzmacniacz, (po kolei kompletować) więc chciał bym by ładnie mi się zgrało z głośnikami w samochodzie. Nie wyrzucać kasy w błoto.
Dzięki :)
|
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Wygłuszenie to podstawa.
Miałem astre F to Ci podpowiem:
Okleić drzwi dać dystans z MDF ( sa na allegro) i wtedy montować. Musisz wiedzieć ze przy zastosowaniu dystansu 35mm możesz zamontować głośnik o głębokości montażowej 62-63mm jeżeli chcesz do końca szybę otworzyć
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|