j/w szukam jakiegoś niedrogiego w miare dobrego radia do mojej coupety. W starym aucie miałem jvc kdg 331 i byłem w sumie zadowolony, ale może są jakieś lepsze modele w tej cenie :) zależy mi na mp3 i jakimś w miare dobrym basie
Sprawdzi sie lepiej od tego jvc
Podłącze się pod pytanie...Też szukam taniego radyjka..czy modele w graicach do 350 zł oferują możliwosć osobnej regulacji mocy bassu na przednie głośniki i na tylne. Bo chciałbym ustawić w aucie powiedzmy bass w przednich głośnikach na +3 a na tylnych na +6..
Szczerze Ci powiem ze nie wiem czy w ogoloe sa takie radia ktore maja odzielna regulacje pod kazdy kanal. Ale jezeli sa to napewno nie za Twoja kwote. Twoje pytanie wyczerpalem i na przyszlosc zakladaj osobny temat
Sa takie radia ale jak mowilem kwota od 1000 wzwyz.
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2008-03-06 22:08:00
W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu