FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 666 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
KIA Cee`d 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "KIA Cee`d"   

Belzybub
 Wysłana - 27 czerwiec 2007 22:46        | zgłoś naruszenie regulaminu

co myslicie o tym samochodzie ?? mam zamiar kupic nowy 1.6 CRDI VGT 115 KM

QUANTO
 Wysłana - 28 czerwiec 2007 00:17      [zgłoszenie naruszenia]

mysle ze daja bardzo duzo gwarancji na auto, ale pewnie bedzie bardzo potrzebna I NA DARMO SIE JEJ NIE DOSTAJE ciekawe co obejmuje bo reklama reklamą ale czy gwar jest na wszystko bo to roznie bywa

SPROWADZE KAŻDE AUTO Z USA - 0692608724

Kacperson
 Wysłana - 28 czerwiec 2007 01:31      [zgłoszenie naruszenia]

wszędzie gdzie widziałem program o tej kii to były praktycznie same superlatywy o niej.A gwarancje sie daje wysoką,jak sie ma pewnosc,ze klient nie bedzie musial odwiedzac ich co tydzien i pociagac do kosztow i zubożać.Każdy inny producent ,konkurencja,tez może krzyknąć tyle gwarancji,ale tylko w teorii,bo jakby naprawde byli na tyle przekonani co do swoich samochodów to by tak zrobili .

[http://www.roadlook.pl/testy/kia-cee-d-1-6-crdi-pierwszy-test-w-historii.html]
[http://www.motobiznes.mojeauto.pl/cms/?id=19562]

i tu chyba najciekawiej

[peb.pl/dokumenty/91643-rapidshare-kia-ceed-testy-min-autoswiat.html]

wydaje sie bardzo sympatycznym samochodem,conajmniej godnym zainteresowania jak ktos szuka konkretów.auto juz chwilke jest na polskim rynku takze jak sie porozglądasz to pewnie i jakieś opinie i wrażenia "z pierwszej ręki" uzyskasz

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 28 czerwiec 2007 07:57      [zgłoszenie naruszenia]

To pierwsza KIA która zaczyna normalny samochód przypominać. Póki co wyglada to wszystko bardzo atrakcyjnie - ładny samochodzik z ciekawymi silnikami. Tylko to jest teraz a klasę auta zweryfikuje czas, zobaczymy jaka opinią będzie się cieszyc ta KIA za 5-10 lat. Jakoś trudno mi uwierzyć że zasłynie jako solidne auto, ale nie mówie, że nie i mam nadzieję że się mylę, bo auto jest bardzo ładne tylko gdyby nie ten znaczek do którego mam uraz przez te wszystkie Ria, Pridy, Shumy.

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

ciastosz
 Wysłana - 28 czerwiec 2007 08:32      [zgłoszenie naruszenia]

Moim zdaniem naprwade swietne auto jak za taka cene

prawie jak JDM

spambot w moto

fck
 Wysłana - 28 czerwiec 2007 12:29      [zgłoszenie naruszenia]

nom zgadzam sie i jest bardzo ladna! troszke podobna do corolli ale duzo ladniejsza

labtec
 Wysłana - 28 czerwiec 2007 12:56      [zgłoszenie naruszenia]

mysle ze daja bardzo duzo gwarancji na auto, ale pewnie bedzie bardzo potrzebna

Nie zdziwilbym sie, gdyby byl duzo mniej awaryjnu od BMW, Audi czy Mercedesa. Producent zapewne dlatego daje 7 lat, bo jest pewny jakosci

Who made you God to say
"I'll take your life from you!"?

ciastosz
 Wysłana - 28 czerwiec 2007 13:52      [zgłoszenie naruszenia]

5 na wszystko 7 na uklad napedowy...no i dokladnie tak jak labtec - producent nie strzelal by sobie w stope...

prawie jak JDM

spambot w moto

QUANTO
 Wysłana - 28 czerwiec 2007 14:05      [zgłoszenie naruszenia]

a ja mysle ze to jego glowny atut przy sprzedazy maja duza konkurencje w tj chwili nowych samochodow duzo sie nie sprzedaje a przebic sie takiej firmie ja KIA jest trudno poza tym jak auto jest tansze nowe to dlatego ze jest z tanszych materialow.

SPROWADZE KAŻDE AUTO Z USA - 0692608724

ciastosz
 Wysłana - 28 czerwiec 2007 14:32      [zgłoszenie naruszenia]

poza tym jak auto jest tansze nowe to dlatego ze jest z tanszych materialow.

bzdura...

prawie jak JDM

spambot w moto

Belzybub
 Wysłana - 28 czerwiec 2007 15:50      [zgłoszenie naruszenia]

to autko z tym silnikiem i wyposazeniem ktore ja wybieram czyli Optimum Plus ( max wyposazenie ) bedzie mnie kosztowac 65 400 znajac zycie wyjade za okolo 62 tys z salonu . Jedno mnie tylko dziwi ze niby jest to maxymalne wyposazenie a tu felg aluminiowych nie daja tylko trzeba za nie zaplacic 1500 zl , to samo ma sie klimy automatycznej ... no ale da sie to wynegocjowac i bedzie za free . Czekam na kolejne opinie bo z gazet , internetu , telewizji wynika ze niby jest to teraz niby numer 1 w swojej klasie i wypadl lepiej w testach od nowej Astry , Aurisa ( co dziwi bo to Toyota ) i Meganki ( to nie dziwi ) .

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

KIA Cee`d

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL