| Autor |
"KIA Cee`d" |
|
|
Belzybub
|
|
Wysłana - 27 czerwiec 2007 22:46 | zgłoś naruszenie regulaminu
co myslicie o tym samochodzie ?? mam zamiar kupic nowy 1.6 CRDI VGT 115 KM
| |
|
 |
|
|
|
QUANTO
|
|
mysle ze daja bardzo duzo gwarancji na auto, ale pewnie bedzie bardzo potrzebna I NA DARMO SIE JEJ NIE DOSTAJE ciekawe co obejmuje bo reklama reklamą ale czy gwar jest na wszystko bo to roznie bywa
|
|
Kacperson
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
To pierwsza KIA która zaczyna normalny samochód przypominać. Póki co wyglada to wszystko bardzo atrakcyjnie - ładny samochodzik z ciekawymi silnikami. Tylko to jest teraz a klasę auta zweryfikuje czas, zobaczymy jaka opinią będzie się cieszyc ta KIA za 5-10 lat. Jakoś trudno mi uwierzyć że zasłynie jako solidne auto, ale nie mówie, że nie i mam nadzieję że się mylę, bo auto jest bardzo ładne tylko gdyby nie ten znaczek do którego mam uraz przez te wszystkie Ria, Pridy, Shumy.
|
|
ciastosz
|
|
Moim zdaniem naprwade swietne auto jak za taka cene
|
|
|
fck
|
|
nom zgadzam sie i jest bardzo ladna! troszke podobna do corolli ale duzo ladniejsza |
 |
|
|
|
labtec
|
|
mysle ze daja bardzo duzo gwarancji na auto, ale pewnie bedzie bardzo potrzebna
Nie zdziwilbym sie, gdyby byl duzo mniej awaryjnu od BMW, Audi czy Mercedesa. Producent zapewne dlatego daje 7 lat, bo jest pewny jakosci
|
|
|
ciastosz
|
|
5 na wszystko 7 na uklad napedowy...no i dokladnie tak jak labtec - producent nie strzelal by sobie w stope...
|
|
|
QUANTO
|
|
a ja mysle ze to jego glowny atut przy sprzedazy maja duza konkurencje w tj chwili nowych samochodow duzo sie nie sprzedaje a przebic sie takiej firmie ja KIA jest trudno poza tym jak auto jest tansze nowe to dlatego ze jest z tanszych materialow.
|
|
ciastosz
|
|
poza tym jak auto jest tansze nowe to dlatego ze jest z tanszych materialow.
bzdura...
|
|
|
Belzybub
|
|
|