FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 467 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Kable oraz świece 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Kable oraz świece"   

rejent2
 Wysłana - 19 lipiec 2009 23:31        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam !!! Jakie świece oraz kable polecacie? ja zastanawiam sie nad NGK albo bosch i cenowo jestem przychylny do boscha auto to peugeot 405 1,6 benzyna gaz

lechu3131
 Wysłana - 20 lipiec 2009 00:14      [zgłoszenie naruszenia]

Te firmy są równorzędne pod względem jakościowym często to właśnie one są polecane przy wymianach elementów układu zapłonowego jako najbardziej wytrzymałe. Szczególnie jest to istotne w aucie z instalacją LPG. Jedyna ewentualna różnica to cena.

Yelooon
 Wysłana - 21 lipiec 2009 13:59      [zgłoszenie naruszenia]

warto luknąć na fora użytkowników puga i tam sie dowiedzieć jakie świece i kable są najlepsze do w/w furki. Przy wymianie świec w volvo v40 NGK absolutnie nie były najlepszą propozycją... pozdro

plan JDM...

rejent2
 Wysłana - 21 lipiec 2009 16:07      [zgłoszenie naruszenia]

już wszystko sprawdziłem ale każdy coś innego poleca chyba musze kupić to co akurat będzie tylko to też pewnie silnik silnikowi nie równy i czasem kupie takie i bedzie zle a kupie tamte i bedzie dobrze
A po czym można poznać że ma się kable do wymianny?

Zmieniony przez - rejent2 w dniu 2009-07-21 16:19:17

Yelooon
 Wysłana - 21 lipiec 2009 16:44      [zgłoszenie naruszenia]

to po co chcesz je wymieniać jeśli nie wiesz czy są do wymiany objawów jest kilka, mi furka paliła na 3 gary i od razu wiedziałem co sie święci

plan JDM...

rejent2
 Wysłana - 21 lipiec 2009 18:17       [zgłoszenie naruszenia]

od jakiegos czasu mam tak że strzela mi w dolot więc myslałem że kable są do wymiany czy tylko swiece musze wymienić? a jezeli chodzi o silnik to pracuje ładnie równo nie mam zadnych problemów oprocz tych strzalów w dolot

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kable oraz świece

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL