tylko zeby nie bylo tekstow ze ktos wyprzedził dziadka jadacego 70tka dełu tico albo ze wyprzedzil nocny autobus
w opisach piszcie czym skilowaliscie jakies auto, jesli posiadacie to informacje o mocy aut bioracych udział w KILLU
p.s. pamietajcie - przestrzegajcie prawa, sciganie sie na ulicach jest zabronione, wiec nie lamcie przepisow
w opisie zeby bylo jaka byla nawierzchnia, mokro czy sucho, ile osob na pokladzie bo jezeli auta maja podobna moc to nawet skrzynka bassowa moze miec wplyw na wynik czy z zatrzymanego czy np jadac 70km/h
"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.
greku_806
Wysłana - 9 maj 2007 17:29 Usunięta przez zaborek za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
A ja się pochwale, że jechalem seicento rocznik 2006 błękitne autostradą Opole Wrocław. Na liczniki dokladnie 172 km/h i nagle przedemna jakiaś fura widze, że się wlecze. No to zacząłem mrugać siwatłami, żebym nie zwolnić czasem bo nie wiedzialem czy uda mi sie jeszcze raz rozpędzić. I co się okazało ? BMW serii 7 rok około 1992/93 :P Hehehehe :D Koleś był torchę zdziwiony, że się nie rozsypałem, ale dałem rade :D
no ok, ale to nie kill
ja pamietam jak jechalem volvo v40 mojego ojca.Zatrzymalem sie na czerwonym swietle na skrzyzowaniu,a poniewaz ulica jest szeroka to na 1 pasie mieszcza sie po 2 samochody i obok mnie pojechal jakis stary dziad (na oko 65 lat) w garniturku elegancja francja mercem w124 z konca produkcji.Koles chcial mnie pocisnac ale mu sie nie udalo,smiechowa mial mine jak go wyprzedzilem,ciekawe jaki mial silnik ale napewno najslabszy bo w volvo mamy tylko 1.8 a merc niemial oznaczen z tylu.Na nastepnych swiaatlach tez chcial sie scigac ale go olalem