FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 2995 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
Kills 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Kills"   

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 9 maj 2007 17:06       

Przeniesiona przez QUANTO z działu 'Rekordy'. | zgłoś naruszenie regulaminu

kill killowi nie rowny, to wiadomo

tylko zeby nie bylo tekstow ze ktos wyprzedził dziadka jadacego 70tka dełu tico albo ze wyprzedzil nocny autobus

w opisach piszcie czym skilowaliscie jakies auto, jesli posiadacie to informacje o mocy aut bioracych udział w KILLU

p.s. pamietajcie - przestrzegajcie prawa, sciganie sie na ulicach jest zabronione, wiec nie lamcie przepisow

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

phantoomm
 Wysłana - 9 maj 2007 17:08      [zgłoszenie naruszenia]

1) Fiat 126p
2) Autobus dzienny
3) Corsa

Edit: killo-dawca 106 1,1

Zmieniony przez - phantoomm w dniu 2007-05-09 17:09:30

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 9 maj 2007 17:11      [zgłoszenie naruszenia]

nie dales edytowac i daj opis,czym jechales, jaka moc

w opisie zeby bylo jaka byla nawierzchnia, mokro czy sucho, ile osob na pokladzie bo jezeli auta maja podobna moc to nawet skrzynka bassowa moze miec wplyw na wynik czy z zatrzymanego czy np jadac 70km/h

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

Uriel
 Wysłana - 9 maj 2007 17:25      [zgłoszenie naruszenia]

p.s. pamietajcie - przestrzegajcie prawa, sciganie sie na ulicach jest zabronione, wiec nie lamcie przepisow

Zaprzeczasz sam sobie. Z jednej strony nic w rodzaju 70 kaemha a z drugiej nie lammy przepisow.

Zmieniony przez - Uriel w dniu 2007-05-09 17:26:07

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 9 maj 2007 17:27      [zgłoszenie naruszenia]

lotniska, autobahny itp

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 9 maj 2007 17:29     
 Usunięta przez zaborek za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 9 maj 2007 17:33     
[zgłoszenie naruszenia]

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 9 maj 2007 17:35     
[zgłoszenie naruszenia]

...Jawor..
 Wysłana - 9 maj 2007 17:49      [zgłoszenie naruszenia]

A ja się pochwale, że jechalem seicento rocznik 2006 błękitne autostradą Opole Wrocław. Na liczniki dokladnie 172 km/h i nagle przedemna jakiaś fura widze, że się wlecze. No to zacząłem mrugać siwatłami, żebym nie zwolnić czasem bo nie wiedzialem czy uda mi sie jeszcze raz rozpędzić. I co się okazało ? BMW serii 7 rok około 1992/93 :P Hehehehe :D Koleś był torchę zdziwiony, że się nie rozsypałem, ale dałem rade :D

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 9 maj 2007 17:50      [zgłoszenie naruszenia]

no ok, ale to nie kill

fck
 Wysłana - 10 maj 2007 10:00      [zgłoszenie naruszenia]

ja pamietam jak jechalem volvo v40 mojego ojca.Zatrzymalem sie na czerwonym swietle na skrzyzowaniu,a poniewaz ulica jest szeroka to na 1 pasie mieszcza sie po 2 samochody i obok mnie pojechal jakis stary dziad (na oko 65 lat) w garniturku elegancja francja mercem w124 z konca produkcji.Koles chcial mnie pocisnac ale mu sie nie udalo,smiechowa mial mine jak go wyprzedzilem,ciekawe jaki mial silnik ale napewno najslabszy bo w volvo mamy tylko 1.8 a merc niemial oznaczen z tylu.Na nastepnych swiaatlach tez chcial sie scigac ale go olalem

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 11 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kills

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL