| Autor |
"Kobieta za kierownicą." |
|
|
zlyczlowie
|
|
Wysłana - 18 maj 2007 11:29 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
jezdza wolniej dlatego powoduja mniej wypadkow
|
|
OkoZordona
|
|
Kisiel
|
|
z reguly:
kobieta za kierownica = klopoty
%)
|
|
greku_806
|
|
|
|
j/w
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Znam kobiety ktore jezdza bardzo dobrze autem Ale znam tez takie ktorym idzie to gorzej.
|
|
|
OkoZordona
|
|
Kisiel
|
|
no wlasnie dlatego napisalem z reguły;)
pamietam raz jak nas wozila zona kumpla bo popilismy (no ona oczywiscie nie)
siedzielismy wszyscy z zamknietymi oczami i odmawialismy zdrowaski. a najbardziej to mi bylo szkoda tego silnika. nic nie pomagalo tlumaczenie ze tutaj biegi sa krotsze niz jej sie wydaje i nie musi tak jundac. gdziee tam.
gdy wysiadlem, poczulem gigantyczna ulge..
|
|
shuttle
|
|
jedne jezdzą gorzej inne lepiej jeszcze inne bardzo dobrze ale niezapomne jak jechalem kiedys z kumplem i jego mamą jeepem cheeroke 89'.
Przy 70km/h:
-może pani wrzuci na trójke
-za chwile, jak ten z naprzeciwka przejedzie
po tym jak tamten przejechal i wrzucila na 3...
-oo teraz jakos lżej jedzie
pierwszy i ostatni raz z nią jechalem |
 |
|
|
|
zlyczlowie
|
|
Kobiety jakoś niemają chyba tego w genach chociaż niektóre sa naprawde dobrymi kierowcami. Moj kumpel jeździ i tak najgorzej dzisiaj z nim jechałem do Warszawy na drodze ekspresowej 80 km/h no ****a szlak mnie trafił ale niechciał mi dać jechać bo powiedizał ze ja wariat jestem  |
 |
|
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
|
NEMEZIS
|
|
ale stereotyp, że kobieta za kierownicą = horror jest raczej nie do przełamania, choćby miała licencję kierowcy rajdowego i tak każdy powie, ze facet, który zdał prawko za 5 razem mimo wszystko jeździ lepiej
i chociaż znam wiele kobiet co jeżdżą dobrze, i zachowują się odpowiedzialnie na ulicy, to ZAWSZE wpadają w panikę, chociażby jak im zając na drogę wybiegnie.
|
|
orzeszq
|
|
ja narazie jeżdziłem z kobietami któe jeżdziły spokojnie, nie szalały ale też nei muliły. najgorej jest jak muszę wyprzedzić kobiete na "trzeciego" bo z reguły jeżdzą przy osi.
ale z drugiej strony, mój kumpel zdał za pierwszym razem i naprawde boje się z nim jeżdzic