FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 3053 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
Kobieta za kierownicą. 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Kobieta za kierownicą."   

zlyczlowie
 Wysłana - 18 maj 2007 11:29        | zgłoś naruszenie regulaminu

No właśnie co myślicie o kobietach za kierownicą.

ja myśle że z regóły kobiety jeźdżą za wolną są niezdecydowane a jak coś się stanie to niewiedza co zrobić panika i płacz.Np moja koleżnaka mimo iż ma 100 pare koni pod maską jeździna drodze poza obszarem zabudowanym 70 km /h a szczerze powiem że to już przesada a moja matka to po mieście 30 km/h tragedia, ale wiadomo są też wyjątki

Niby kobiety powodują mniej wypadków ale to chyba tylko dlaaego że mniej kobiet jeździ samochodami

Ostatnio miałem też sytuacje że jade se swoja starą poczciwą i zagazaowną asterką 1.6 75 konni patrze w lusterko a tu kobieta w astrze 2 i obok siedzi jakiś kolo i próbuje mnie wyprzedizć a wiadomo jak to wchodzi na ambicje, powiedziałem nie i choj!! ****a już pędziłem 170 a ta i tak mnie wyprzedziła

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 18 maj 2007 11:38      [zgłoszenie naruszenia]

jezdza wolniej dlatego powoduja mniej wypadkow

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

OkoZordona
Kisiel
 Wysłana - 18 maj 2007 11:42      [zgłoszenie naruszenia]

z reguly:
kobieta za kierownica = klopoty
%)

dział Elektryka

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 18 maj 2007 12:02      [zgłoszenie naruszenia]

j/w

Live to Ride
Ride to Live ©®

serekkox
PZAA
 Wysłana - 18 maj 2007 12:33      [zgłoszenie naruszenia]

Znam kobiety ktore jezdza bardzo dobrze autem Ale znam tez takie ktorym idzie to gorzej.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

OkoZordona
Kisiel
 Wysłana - 18 maj 2007 12:40      [zgłoszenie naruszenia]

no wlasnie dlatego napisalem z reguły;)

pamietam raz jak nas wozila zona kumpla bo popilismy (no ona oczywiscie nie)

siedzielismy wszyscy z zamknietymi oczami i odmawialismy zdrowaski. a najbardziej to mi bylo szkoda tego silnika. nic nie pomagalo tlumaczenie ze tutaj biegi sa krotsze niz jej sie wydaje i nie musi tak jundac. gdziee tam.
gdy wysiadlem, poczulem gigantyczna ulge..

dział Elektryka

shuttle
 Wysłana - 18 maj 2007 18:46      [zgłoszenie naruszenia]

jedne jezdzą gorzej inne lepiej jeszcze inne bardzo dobrze ale niezapomne jak jechalem kiedys z kumplem i jego mamą jeepem cheeroke 89'.
Przy 70km/h:
-może pani wrzuci na trójke
-za chwile, jak ten z naprzeciwka przejedzie
po tym jak tamten przejechal i wrzucila na 3...
-oo teraz jakos lżej jedzie
pierwszy i ostatni raz z nią jechalem

zlyczlowie
 Wysłana - 18 maj 2007 21:37      [zgłoszenie naruszenia]

Kobiety jakoś niemają chyba tego w genach chociaż niektóre sa naprawde dobrymi kierowcami. Moj kumpel jeździ i tak najgorzej dzisiaj z nim jechałem do Warszawy na drodze ekspresowej 80 km/h no ****a szlak mnie trafił ale niechciał mi dać jechać bo powiedizał ze ja wariat jestem

Andromedaa
 Wysłana - 18 maj 2007 23:11      [zgłoszenie naruszenia]

O fajny temat
Jakoś zbyt tu męsko

Powiem coś o sobie - jeżdże tyle samochodem, zeby czuć, że go nie żyłuje zbytnio i mi zaraz na zawał nie padnie na ulicy
Jeżeli mam czym depnąć to to robie, ale jeżeli jade jakims małym gównem to staram sie nie szaleć.

Czasami ponosi mnie fantazja, ambicja i zachowuje się na ulicy mało odpowiedzialnie

Mam kolezanki, które uwielbiają jeździć szybko i raczej nikt by ich nie uznał za złych kierowców.
Ale znam też takie, za które się wstydze

Ogólnie uważam, że to jak jeździmy nie zależy raczej od płci, a indywidulanych predyspozycji.

Czasami niektórzy panowie jeżdżą tak, że aż się scyzoryk otwiera w kieszeni.

NEMEZIS
 Wysłana - 19 maj 2007 09:41      [zgłoszenie naruszenia]

ale stereotyp, że kobieta za kierownicą = horror jest raczej nie do przełamania, choćby miała licencję kierowcy rajdowego i tak każdy powie, ze facet, który zdał prawko za 5 razem mimo wszystko jeździ lepiej
i chociaż znam wiele kobiet co jeżdżą dobrze, i zachowują się odpowiedzialnie na ulicy, to ZAWSZE wpadają w panikę, chociażby jak im zając na drogę wybiegnie.

NEM

orzeszq
 Wysłana - 19 maj 2007 13:13      [zgłoszenie naruszenia]

ja narazie jeżdziłem z kobietami któe jeżdziły spokojnie, nie szalały ale też nei muliły. najgorej jest jak muszę wyprzedzić kobiete na "trzeciego" bo z reguły jeżdzą przy osi.

ale z drugiej strony, mój kumpel zdał za pierwszym razem i naprawde boje się z nim jeżdzic

Proste są dla szybkich samochodów - zakręty dla szybkich kierowców

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 11 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kobieta za kierownicą.

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL