| Autor |
"Które maty wygłuszające??" |
|
|
tofik1987
|
|
Wysłana - 12 wrzesień 2008 17:21 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
app sa ciezkie i sie łamią
ja polecam osobiscie dynamata a app na totalnie płaskie powierzchnie i najlepiej lezace typu podloga bagaznika, czy pod kanapa itd bla bla, bo z drzwi czesto odpadaja APP,
do tego masz jeszcze dekarską jak cos
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
tofik1987
|
|
Głośniki u-Dimension El Comp 6 + Kenwood KDC-W6141U. Opłaca się więc kupować maty Dynamata za 500zł? Może inaczej... Wychodzi na to,że maty będą mnie więcej kosztować niż głośniki. To normalne? Jak liczyłem to maty Stingera wyszły by drożej (oferta sklepu Essa).
Zmieniony przez - tofik1987 w dniu 2008-09-15 03:48:57
|
|
|
DiscoBoy
|
|
kup tasme dekarska w castoramie - rolke 10m x 30cm i jazda, jak zrobisz to odpowiednio efekt bedzie zblizony jak przy wygluszeniu drogimi matami - na tym poziomie CA jaki zamierzasz instalowac spokojnie starcza  |
 |
|
|
|
tofik1987
|
|
DiscoBoy - jeszcze jedno pytanie bo widzę,że mamy te same głośniki (Dimension EL 6 Comp). Chodzi dokładniej o zwrotnice - jak dam do cholery odkręcić te śrubki żeby później włożyć pod nie kable i z powrotem dokręcić?? Czy tą zwrotnice się jakoś rozbiera??
Zmieniony przez - tofik1987 w dniu 2008-09-15 11:59:13
|
|
|
Airon
|
|
ja kupilem APP polimerowe i jakos nic mi sie nie polamalo takze moge smialo polecic |
 |
|
|
|
tofik1987
|
|
|