FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 194 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
Które wybrać ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Które wybrać ?"   

wietnam18
 Wysłana - 23 luty 2010 16:12        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam.
Potrzebuje pomocy bo mam zamiar kupic sobie jakies radyjko tylko mam dylemat jakie wybrac... Napewno ktores z tych : Alpine CDE-101RM czy KENWOOD KDC-W4044UA ???

Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie tego Alpine ... Przegladajac aukcje na allegro gosc sprzedaje wlasnie te radyjko i pisze cos takiego (cytuje) : "WITAM MAM DO SPRZEDANIA RADIO KTÓRE MIAŁEM ZAMONTOWANE PRZEZ TYDZIEŃ SPRZEDAŁEM SAMOCHÓD I JEST MI ZBĘDNE A DO NOWEGO MI NIE PASUJE NIE MAM STEROWANIA Z KIEROWNICY POTRZEBNY MODUŁ"
I moje pytanie : o co mu chodzilo mowiac ze do drugiego samochodu mu te radio nie pasuje bo nie bardzo rozumiem ? Tzn ze nie kazde radio pasuje do kazdego samochodu ??

Pozdro

DiscoBoy
 Wysłana - 24 luty 2010 10:55      [zgłoszenie naruszenia]

Mam obecnie tego Kenwooda i ogolnie radio ok a lubi sie czasem zawiesic, trzeba kilka razy wyciagac i wkladac pendrajva zeby zaskoczyl ale to sporadycznie, no i na mrozie lubial sie wylaczac - moze trafilem na choojowy model ale nastym razem bede celowal wlasnie w Alpine

Co do drugie pytania to gosciowi chyba chodzilo o to ze nie zgra mu sie radio ze sterowaniem przy kierownicy, jezeli masz zamiar obslugiwac swoje radio w standardowy sposob a nie przez taki bajer przy kierownicy montowany w niektory samochodach to nie masz sie co obawiac ze Ci nie podejdzie radio bo radio to radio zlacze ISO i gra w "kazdym" aucie

wietnam18
 Wysłana - 24 luty 2010 15:27       [zgłoszenie naruszenia]

dzieki DiscoBoy SOG polecial.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Które wybrać ?

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL