FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1181 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Motocykle
Ku przestrodze. 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Ku przestrodze."   

serekkox
PZAA
 Wysłana - 2 maj 2008 21:23        | zgłoś naruszenie regulaminu

Własnie bylem swiadkiem wypadku. Jestem prawie pewny że ze skutkiem smiertelnym. Zjezdzajac z wiaduktu na sliskiej nawierzchni( cały dzien pada) jechal przede mna gosc skuterem.

W pewnym momencie z naprzeciwka wylonila sie karetka na sygnale wiec wszyscy zaczeli chamowac. Kierowca skutera widzac zatrzymujacy sie przed nim samochod, mocno zachamowal wpadajac z poslizg i wpadl wprost pod nadjezdzajaca karetke na sygnale

Jechalem za nim okolo 30m ale uderzenie bylo tak silne ze kierowca skutera znalazl sie za mna. Karetka przejechala po nim.

Udalo sie przywrocic akcje serca ale co z tego bedzie to nie wiem.

Wiec chlopaki :

Reka z gazu i zachowac odległośc.

Zmieniony przez - serekkox w dniu 2008-05-02 21:27:39

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 2 maj 2008 21:42      [zgłoszenie naruszenia]

ajjjjjjjjjjjj

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 2 maj 2008 22:22      [zgłoszenie naruszenia]

wypadek jak pewnie wiele innych podczas Majowego weekendu
Dobrze Prosiak ze zamieszczasz to jako przestrogę ,ale póki ludzie nie będą mieli więcej w głowach to żadne apele nic nie dadzą.
Choć tu winy nie było chyba żadnej tylko poprostu nieszczęśliwy przypadek.

Zmieniony przez - renegat44 w dniu 2008-05-02 22:24:43

ZAWSZE WALCZ Z UŚMIECHEM :-))

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 2 maj 2008 22:32      [zgłoszenie naruszenia]

mozna mowic, pisac, pokazywac rozne zdjecia ludziom po wypadkach no i to dziala, przez pare dni. Pozniej zapominaja i dalej robia swoje. Niestety, ale najlepszym nauczycielem jest wlasne doswiadczenie...

Live to Ride
Ride to Live ©®

serekkox
PZAA
 Wysłana - 3 maj 2008 14:53      [zgłoszenie naruszenia]

2008-05-02 Siedlce
Śmierć motorowerzysty
2 maja, godz. 22.00. Na wiadukcie przy ul. Warszawskiej, w trakcie ulewnego deszczu, młody mężczyzna jadący motorowerem zderzył się z ambulansem wiozącym krew. W wyniku doznanych obrażeń, motorowerzysta zmarł.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 3 maj 2008 21:43      [zgłoszenie naruszenia]

[*]
Prosiak ,Warszawska to ta na którą wjerzdza sie odrazu z Trasy Wwa-Terespol do Siedlec?a ten wiadukt to nad ośrodkiem na Prawo Jazdy i torami jeśli sie nie mylę?

Timber ST
 Wysłana - 3 maj 2008 22:03      [zgłoszenie naruszenia]

każdy myśli ze jest mistrzem prostej i to nie zawsze...javascript: test('');
javascript: test('');

serekkox
PZAA
 Wysłana - 4 maj 2008 23:13      [zgłoszenie naruszenia]

Dziwnie to Renia wytlumaczyles. Nad wiaduktem sa tory ale osrodek na prawko jest kolo innego wiaduktu ale przy nim tez sa tory Tamten jest przedluzeniem glownej ulicy( Pilsudskiego) przy wylocie na wawe.

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 4 maj 2008 23:26      [zgłoszenie naruszenia]

No właśnie o tym myślałem lecz pewnie tak jak mówisz źle go trochę opisałem

serekkox
PZAA
 Wysłana - 5 maj 2008 01:25      [zgłoszenie naruszenia]

[*]

Jak wspominam to az mi sie rece trzesa.

Nikomu nie zycze zeby mial okazje zobaczyc cos takiego na wlasne oczy

Presecutor
 Wysłana - 5 maj 2008 21:31      [zgłoszenie naruszenia]

nieszczesliwy wypadek raczej,krolem prostej czuc sie na skuterze to lekka przesada...

Ja ostatnio jadac chcialem wyprzedzic auto przede mna,ale spojrzalem w lusterko i z tylu nadjezdal kolo na moto i bral wsyzstkich jak leci wiec sie nie wyhylalem tylko puscilem,czego nie zrobil facet dwa auta przede mna (nie spojrzal pewnie nawet w lusterko) i wyjechal na przeciwlegly pas zupelnie torujac droge moto...

nie wiem jakim cudem koles na moto wyhamowal,pojechal poboczem i sie nie wylozyl,ale gdyby nie zaczal hamowac w pore to by go z pod auta wyciagali,bo koles w aucie nie raczyl spojrzec w lusterko. . .

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ku przestrodze.

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL