| Autor |
"Lusterka skaczą klapa brzęczy - SPAM II" |
|
|
fellowes
|
|
|
|
|
smuk
|
|
Witam. Mam problem :-/
Wczoraj zostalem zmuszony do wyjęcia sprzetu grajacego z bagaznika aby przewiesc wiekszy ladunek i przy ponownym podlaczaniu zrobilem zwarcie srubokretem przykrecajac dodatni przewod zasilania wzmacniacza poprzez dotkniecie do obudowy zwrotnicy aktywnej. Zaiskrzylo i teraz boje sie podlaczyc sprzet ;-/ Czy wzmacniacz albo zwrotnica mogly ulec uszkodzeniu ? Czy moze poszla tylko dioda zabezpieczająca [o ile taka w zwrotnicy jest bo z tego co wiem to we wzmacniaczach są stosowane] ? Czy moge podpiac sprzet czy lepiej go nie ruszac bez ogledzin ? Dodam ze zwarcie trwalo moze nie cala sekunde. |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
fellowes
|
|
Ja poszukuję jakiegoś zestawu do siebie na przód, w sumie palić się nie pali a może się trafi jakaś fajna używka do 1k. |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
buehe
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
Prosiak jak CA?
suba miales i nie masz?
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Bez zmian. Na razie tylko przód. Może niedługo coś ruszy.
 |
|