FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 9160 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
Lusterka skaczą klapa brzęczy - SPAM II 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    

Autor "Lusterka skaczą klapa brzęczy - SPAM II"   

fellowes
[zgłoszenie naruszenia]

Siema wiksiarze, tak zauważyłem że z kumplem po pijaku często odkrywam nowe funkcje alpine 9853r (a mam go już długo) no i wczoraj się bawiliśmy MX (tym niby polepszaczem mp3), jak go włączam to imo jest gorzej, ale wczoraj trafiliśmy jakoś na ustawienie intensywności tego MX`a, ustawiłem na 1/3 i było spoko, później wyłączyłem mx`a żeby zobaczyć jak jest bez i już nie natrafiliśmy na ustawienia jego intensywności tylko na ON i OFF. Jak się ustawia go w sklai 1/3 ? bo radio ma niewiel klawiszy a multum funkcji i pewnie trzeba robić takie kombinacji jakbym chciał zrobić fatality w mortal combat

serekkox
PZAA
 Wysłana - 6 listopad 2010 11:27      [zgłoszenie naruszenia]

Nie wiem

Test

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

fellowes
 Wysłana - 15 listopad 2010 17:09      [zgłoszenie naruszenia]

Dobra, bass ruła siedzi w aucie, niestety jestem zawiedziony jej brzmieniem, głośnik focal access 27cm (11"), napęd audison srx2 zmostkowany, skrzynia chyba za duża, w środku bez watoliny z psuedo BR (tylko otwór nie ma nawet rury w środku). Sprawa ma się tak że chciałem uzupełnić niskie pasmo, ok wzmak na min gain, pasmo rozciągnięte do 250Hz, odpalam i dudni ;/ i to tak chvjowo (moim zdaniem), z zewnątrz nic nie słychać tablica nie brzęczy ani nic. Zjechałem z pasmem na minimum na radiu na flat i jest lepiej, w zasadzie do d'n'b albo mocniejszego trancu to jeszcze przejdzie, ale np przy latach osiemdziesiątych których słucham w 70% jazdy w samochodzie to w ogóle się nie sprawdza. Co zrobić aby ten bass był mniej dudniący, cieplejszy i miększy ? Myślałem żeby ściąć boczne ścianki o kilka cm(zmniejszyć objętość skrzyni) a z tyłu zrobić nową ścianę bez BR oraz środek obłożyć watoliną. Dajcie jakieś rady bo to moja pierwsza skrzynka

serekkox
PZAA
 Wysłana - 16 listopad 2010 14:05       [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.fmoto.pl/Lusterka_skacz%C4%85_klapa_brz%C4%99czy__SPAM_III-t3229.html]

Zmieniony przez - serekkox w dniu 2010-11-16 14:06:42

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 78 stron.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Lusterka skaczą klapa brzęczy - SPAM II

Strony: 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL