witam serdecznie jechalem dzisaj autem i sluchalem sobie muzyki HWDP 52 debiec zatrzymala mnie policja . Sprawadzali wszytsko apteczke kamizelke swiatla wszytslo zeby sie do******lci nie mieli do czego chceli miw stawic mandat ze przeklianie w miejscu publiczym oraz za niezapiecie pasow pasy oczywasice mialem zapiete chcieli mi wsytwaic 1000 zl mandau . oczywiscie tego nie przyjolem jak myslicie dobrze zorbilem ? psy powiedzlei ze czkea mnie sprawa w sadzie grockim w sumie nie maja zandych dowod ze przeklnalem ( czego nie uczynilem ) oraz za niezapiete pasy krtore oczywsice byly zapiete po porstu chcieli mnie u***ac powiedzli ze maja swiadkow ze niby ich wyzwywalem co byscie zorbili na moim mejsus pomocy !!!!!!
jest taryfikator a w nim ile mandatu za pasy i ile punktow(i raczej nie jest to 1000 pln)a z przeklinaniem to ciezko bedzie bo jak sie upra to i tak nie wygrasz bo pewnie byl drugi szkiel z nim wiec oni maja przewage ale ja bym chyba tez nie przyjal...
chodzi o to ze to ich sprowokowalo w raporcie powiedzlem zwe przyzaje sie ze lsuchalem muzyki ktora mogla ich urazic ale nie przeklnialem i pasy mialem zapiete powiedzli ze bede sie ciagal po sadachi moge nawet 5 tys grzywyny zplacic to prawda co radzice moze jakis adwokat ?
Pierwsze slysze o takim przypadku
i nienawidz ich jak tylko mozesz
miesiac temu zabili 2 ludzi na ulicy 15metrow od drzwi wejsciowych do mojego domu, gdzie 2ulice dalej chodzil szmaciarz i wlepial mandaty za zle parkowanie
powinni wreszcie zajac sie tym czym powinni - zapewnianiem bezpieczenstwa a nie nabijaniem kasy