Czy to normalne że kolor tego co zaznaczyłem (nie wiem jak to sie nazywa) jest inny niż kolor karoserii? Konkretnie kolor czarny a karoseria granat? Czy to oznaka tego ze był bity?
I pytanie do serka: macie gdzies w siedlcach serwis mercedesa albo jakegos mechanika co sie na nim zna?
hmmm... zazwyczaj wszystkie elementy polakierowane są na ten sam kolor, dlatego wydaje sie to troche dziwne ale nie musi to oznaczać ze samochod byl bity. Najlepiej posprawdzac za pomocą magnesu karoserie. Zajzyj tez pod podloge bagażnika i zobacz jak tam jest polakierowane, wystarczy dobrze sie poprzyglądać
Ta część co zaznaczyłeś to pas przedni i nie zawsze jest w takim samym kolorze co reszta nadwozia. W BMW ta część też różni się kolorem od reszty karoserii. Obejrzyj sobie na Allegro inne C klasy mają tak samo.
Zmieniony przez - smirnoff69 w dniu 2008-05-20 23:16:26
ten co oglądałem to był bity bo można było poznać po rejestracji (widać że klepana), tylko sie zastanawiałem jak głębokie było wgniecenie i myslałem że ten pas w innym kolorze i skecany srubami to jakas wskazówka, zreszta to juz i tak nieaktualne bo gość nie potrafił udokumentować własności pojazdu
szukamy nastepnego