| Autor |
"Mitsubishi Eclips" |
|
|
aiptek16
|
|
Wysłana - 22 wrzesień 2007 22:16 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam. Interesuje mnie samochod Mitsubishi Eclips (nie starszy niz 2002r.) Prawko bede robil co prawda w maju lecz po wakacjach chcialbym sobie taki zakupic :) I takie mam pytanko...
Jak to jest z samochodami sprowadzanymi z niemiec? Jaki oplaty clo? akcyza? itd?
Oraz mniej wiecej czy sa jakies gazety z aktualnymi cenami tych samochod na gieldach?
Bo taki samochod (moje mazenie cabrio, czarny skora, alumy) nic wielkiego lecz u nas w PL za taki samochod trzeba dac okolo 35-40tys.
Ciekawia mnie ceny takich autek w Niemczech...
Pozdrawiam.
| |
|
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
a co Ty myslisz ze w niemczech zaplaci za nie 2tys. ??
Dorosnij
|
|
|
Dzudi90
|
|
|
|
|
aiptek16
|
|
idz tempaku spac lepiej...
za 2 tysie to moze twoj fiacik byl kupiony
Ale napewno przebita jest jakas skoro na allegro eclips kosztuje 36tys. zl
i jest napisane ze sprowadzany z niemiec..
Wiec napewno kolo ma przebite z 2-3tysie jak nie lepiej...
|
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Zrob to
|
|
|
aiptek16
|
|
I na ch****a sie wypowiadacie to pytania do osob ktore wiedza OCB a nie dla zielonych ptalachow ktorzy jakies emotki wysylaja zal...
Zrob to <zalosny typ> |
 |
|
|
|
Dzudi90
|
|
|
|
|
Bigstar
|
|
Greku czy on napisal ze chce kupic samochod za 2 tys ? Byles w niemczech i wiesz jakie ssą ceny ze wysmiewasz autora ? Przebicie jest ogromne wiec dobrze kombinuje. Dzudzi a ty czasem nie naduzywac swojej wladzy ? Autor troche sie zdenerwowal bo Twoje, serka czy greka wypowiedzi sa naprawde nie potrzebne zeby nie powiedziec zalosne, bo powiedz, co wniosles od siebie do tematu ? To forum nigdy sie nie stanie prawdziwym forum samochodowym, dzieki takim modom. Autorze, jedz i przekonaj sie sam. Zalowac nie bedziesz napewno, bo bardzo mozliwe ze znajdziesz dobry samochod. |
 |
|
|
|
Dzudi90
|
|
|
|
|
phantoomm
|
|
teraz to chyba kazdemu lacha czy jest modem czy nie mnie moga wy***c i plakac nie bede |
 |
|
|
|
Dzudi90
|
|
|