Oto moja lala od niedawna dopiero nią śmigam i zrobiłem dopiero kilka spraw jak zawieszenie, kilka elementów wnętrza bo były połamane, felgi i oponki nowe... a w planach dużo więcej.
Honda Accord 1991r
światła i gril zmienione na oryginalne z 1992r bo moje były liche
2.2i 150KM a chce 2.2 V-tec 200KM.
To co planuje zrobić w najbliższym i dalszym czasie...
1.Przyciemnić piecowo wszystkie szybki
2.Zamontowac spryskiwacze które były w seri ale sie pourywały i Xenony najlepiej 12000k
3.Skórzana tapicerka i podgrzewane fotele
4.Swap silnika na H22A 200KM
5.Dolot zimnego powietrza AEM
6.Wydech robiony na zamówienie w firmi się tym zajmującą i odrazu na prosiaku mi ustawią dolot
7.Instalacja Car Audio taka niezła
8. Dalsze plany jeszcze nieznane...
Czarne wszystko dlatego że nie chce zrobić choinki z auta bo jeździ kilka takich Calibr i Vectra u mnie że sikać ze śmiechu można może kiedyś mi się fotki uda zrobić:) Moja Lala ma sie żucać w oczy dyskrecją...
Zmieniony przez - Bajciejek w dniu 2007-05-14 13:44:46
Wydech robiony na zamówienie w firmi się tym zajmującą i odrazu na prosiaku mi ustawią dolot
na prosiaku ci ustawia dolot ? jakos nie rozumiem tej czesci wypowiedzi.
Nie pchaj sie w 2.2 od type R. Zaloz do tego co masz kit turbo i bedzie lepiej.
ogolnie fajna hania, mam sentyment do nich
to silnik od Preludy nie od Type-R.
Honda powinna zostac N/A
wiem do czego sluzy prosiak zle sformulowales po prostu zdanie. Poza tym prosiakiem nie modyfikujemy programu on jedynie "oszukuje" fabryczny komputer.
Honda musi zostac N/A. Owszem, ale jednak mozliwosci jakie daje turbo sa mega duze i 1,5 raza wiekszy moment dostepny od dolu niz w przypadku N/A robi swoje. Zaraz przyjdzie ciasto i powie, zebys robil swapa, bo w gownie nie oplaca sie rzezbic
rob jak chcesz, twoja kasa i twoja wizja.
Jasne ze swap... silnik nie od Type-R bo za taki od Type-S trza dać od 10k w górę a ten pierwszy to wogóle nie osiągalny chyba...Prosiak to jasne to konfiguracji kompa chce i dlatego wpierw dolot żeby mi odrazu wszystko skonfigurowali. Po swapie zawsze stroker kita można założyć i mieć 2,5l i troszkę mocy więcej. Turbo to sam koniec i moim zdaniem desperackie posunięcie...