FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1461 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Mój samochód
Moja Madzia 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Moja Madzia"   

Konio
 Wysłana - 17 lipiec 2007 15:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

Już dawałem na poprzednim forum.

Magdalena 626 GE, 95 rok, silnik 1.8, fabrycznie zagazowana na sekwencji, sprowadzona z Holandii. Na liczniku 190kkm (najprawdopodobniej kręcony), z czego ostatnie 8kkm zrobione od początku marca, należy do mnie. Po kupnie trochę ponad tysiaka wsadziłem w przednie zawieszenie, a reszta jest tip-top. Wszystkie wymiany/naprawy robiłem na częściach Mazdy (aluski też są fabryczne). Z wyposażenia to jest klima, elektryczne szyby i lusterka. Samochód raczej podmiejski niż miejski, tzn. po mieście mułowaty, ale na trasie dość sprawnie wyprzedza, w porównaniu z typowo miejskimi samochodami.

Do zrobienia mam 2 rzeczy w blachach - rdzawka przy korku gazu w nadkolu prawym (źle wycięte lub niezabezpieczone miejsce na wlew) i na drugim nadkolu całkiem spore otarcie do blachy, z wgnieceniem, jeszcze od kupna.

Konio
 Wysłana - 17 lipiec 2007 15:39      [zgłoszenie naruszenia]

A tablic mi się nie chce cenzurować.

Konio
 Wysłana - 17 lipiec 2007 15:39      [zgłoszenie naruszenia]

3.

phantoomm
 Wysłana - 17 lipiec 2007 18:05      [zgłoszenie naruszenia]

co tak dziewczyne sama w samochodzie zostawiasz?

fajny samochodzik, napewno wygodny

QUANTO
 Wysłana - 18 lipiec 2007 12:23      [zgłoszenie naruszenia]

fabryczna sekwencja w 95roku??

SPROWADZE KAŻDE AUTO Z USA - 0692608724

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 18 lipiec 2007 14:47      [zgłoszenie naruszenia]

Mi w astrze z 1996 sprowadzonej również z holandii, w fabryce GM w belgii zamontowali I gen gazowni, więc przypatrz się Koniu czy nie masz takiej śruby na przewodzie doprowadzajacym gaz do silnika

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

Konio
 Wysłana - 18 lipiec 2007 21:00       [zgłoszenie naruszenia]

Ja tam się nie znam - kumpel oglądał i pokazywał mi osobne wtryski do lipidżi i mówił, że na pewno 4. gen. Ale u gaziarza jeszcze nie byłem, bo nie znalazłem godnego zaufania warsztatu, który chciałby mi tego dotknąć Ale wsio działa, a od poniedziałku jadę do Niderlandów i tam mam nadzieję, że będzie odpowiednie zaplecze (chyba, że powiedzą, że antyków nie serwisują ).

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Moja Madzia

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL