Autko to mi sie bardzo podoba i za pieniadze jakie trzeba za takie auto dac to jest naprawde ciekawa propozycja jest jedno ale u mnie....
.....jednego opla już mam, o ile złego słowa na tą marke nie powiem to wolał bym teraz cos innego. Ale jak znajd e dobra ofertę, to na pewno bym sie zdecydował na Vektrzyne B.
Dla Ciebie SOG bo ładniutka, zarzuc jeszcze fote srodka i coś o opcji napisz i ile dałeś, bo widze po blachach świeży zakup.
Rok 1997, sprowadzana z Niemiec pierwszy właściciel, autko serwisowane miałem to szczęście, że akurat jak komis odwiedziłem to ona przyjechało więc nie mieli nawet czasu w nim nic pozmieniać przejechane 115.000 km.
Klimatyzacja, zmieniarka cd, dwie poduszki, abs,
dałem za nią 15.000 zł wiem, że dużo ale autko naprawdę warte tych pieniędzy
ale sprzęd car audio lepszy zamontować to po pierwsze
później pobawić się z grillem, może delikatny spoiler jakiś, zobaczę ogólnie co da się zrobić, a żeby nie wyglądało na wieś
Po pierwsze to lubie ople vectry, astry itp ale akurat ta vecterka mi niepasi bo po pierwsze ten kolor jakoś niepasuje wogóle a po drugie nielubie vecter w tym typie nadwozia wole sedany i kombi. ale mimo wszystko i tak łapaj soga bo lubie te silniczki
Zmieniony przez - zlyczlowie w dniu 2007-05-21 14:33:38