FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1532 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Mój samochód
Moja perelka:) 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Moja perelka:)"   

Matt87
 Wysłana - 23 wrzesień 2008 10:47      [zgłoszenie naruszenia]

Nie tylko czarna perla ladna :P np. niebieski montego fajny kolor:) a lansowac to ja sie zbytnio nie lubie jestem po prostu fanem marki wczesniej mialem tez trojeczke tylko w sedanie :) do lansu lepsze w124 coupe :)

Przez całe ciało przechodzą ciarki, dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki.. BMW! :]

Ygor
 Wysłana - 1 październik 2008 10:31      [zgłoszenie naruszenia]

na takie auto az milo popatrzec - czyste ladnie utrzymane - blyszczaca czern to jest to ! w tych autach to co wyglada najlepiej to zadbana seria (zreszta jak w kazdym niemalze) , silnik musi dawac sporo frajdy. jak juz wielokrotnie pisalem jestem uprzedzony do tych aut (i to nie dlatego ze sam jezdze Honda, tylko przez stereotyp ktory tkwi gleboko w moim mozgu ) ale takiego pieknego egzemplarza i wlasciciela ktory o nie dba nie sposob nie docenic.

Matt87
 Wysłana - 7 październik 2008 17:24      [zgłoszenie naruszenia]

stereotyp tkwi tylko w glowach ludzi ktorzy nie maja z ta marka wiele wspolnego..ja znam wiele osob posiadajacych BMW i kazdy to normalna osoba nie jakis wariat ale to jest tak jak z blondynkami nie sa glupie ale trafi sie na jedna mniej inteligentna cierpi cala rasa blondynek

Przez całe ciało przechodzą ciarki, dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki.. BMW! :]

Avantee
 Wysłana - 10 październik 2008 10:04      [zgłoszenie naruszenia]

Fajna Bejca, serce też niczego sobie.

Za tą halą na Mysłowicach na tym osiedlu moj szwagier ma babcię, a ja mieszkam 2km od niej.
Pozdrawiam

kwiatula16
 Wysłana - 10 październik 2008 10:47      [zgłoszenie naruszenia]

Fajna beczka
Felunek pasuje absolutnie.
Widać że auto zadbane i wypieszczone.
Niech służy.

edit: Jakie osiągi? Bo zobaczyłem dopiero w profilu że 2.5 w benzynce.

Zmieniony przez - kwiatula16 w dniu 2008-10-10 10:48:31

Matt87
 Wysłana - 17 październik 2008 11:38      [zgłoszenie naruszenia]

no ja tez mieszkam 2km od hali :P okolice centrum..a co do osiagow to rewelacji nie ma auto swoje wazy wiec te 192konie nie robia szalu.. 8.0s do setki ale na 18stce 225 szerokosc to wiadomo troche zmulona jeszcze ale bardzo dobrze spisuje sie na wyzszych predkosciach 230km/h juz jechala :) ogolnie nie ma co narzekac ale stosunek spalania do osiagow nie jest zbyt optymistyczny hehe

Tuptuss
 Wysłana - 24 październik 2008 16:47       [zgłoszenie naruszenia]

Ladna fura jak by moja tak wygladala to by bylo git Pozdro

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Moja perelka:)

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL