daj opis jakiś
Fajny filmik...
Następne co planuje to xenony i przyciemnienie szyb 68 procent na boczne i tył. Tylko jest mały problem, widoczność z tyłu jest nie za ciekawa więc dobrze by było mieć na pokładzie sensory, przypuszczam że to koszt okolo 2500zl, tylko przypuszczam...
Zmieniony przez - anowy5 w dniu 2008-09-21 17:27:08
Mam ja nie cale pol roku, jak na razie to leje tylko do baku.
Jestem 2 wlascicielem, kupilem ja jak miala 24 tysiace.
Na dniach czeka mnie wymiana paska i niezle mnie to szarpnie
Ogolnie wrazenia z jazdy za kazdym razem kosmos, milo i wogole zakochalem sie w niej...zreszta do poprzedniej tez czuje sentyment, w zasadzie 156 nie zawiodla mnie ani razu, a jezdzilem nia 2,5 roku,,, tyle co musialem wymienic przepustnice bo dlawila sie na niskich obrotach i jeszcze wiazke kabli bo bylo gdzies jakies zwarcie, w ASO kosztowalo mnie to 750zl, po tym to juz tylko olej i benzyna...
Zreszta jest takie powiedzenie, Alfa Romeo kupuje sie z milosci a nie z rozsadku...
Zmieniony przez - anowy5 w dniu 2008-09-22 14:43:20
Ma ktos jakiegos pomysla, co mozna by jej jeszcze dodac? oprocz xenonow i szyb. Zastanawialem sie nad czerwonymi klockami, ale to juz na razie odpada bo niedawno skusilem sie na srebro...
...
Sypnij ksenon, poprawia znacznie widoczność w nocy.
Co do czujników parkowania, nie są drogie, powiem ci że dobry zestaw kupisz do 500zł, montaż chyba nie więcej jak te 500zł, za jakieś dwa tygodnie napisze Ci ile taka przyjemność kosztuje mniej więcej bo będę załatwiał podobny temat. Wiem że będzie trzeba przeprowadzić wiązkę kabli pod tapicerka, zresztą, dowiem się i odpowiem.
Co do taczki to bardzo mi się podoba twoja ALfa GT
Trochę odświeżę.
Chciałem się zorientować jak z awaryjnością tego auta.
Ostatnio widziałem takie, ten sam kolor nawet to dźwięk był jak suszarka do włosów.
No i osiągi możesz podać, a także spalanie.
Wizualnie, bomba.
Mam ją okolo 6 miesięcy i we czwartek jade na full serwis i wymiane paska, co kosztować mnie bedzie 3200zł.
W rankingu awaryjności GT dostalo 100% i jak narazie to sie mogę pod tym podpisać. Z samochodem nic się nie działo(mam na myśli 3 lata w stecz do chwili obecnej), jeździ i pochłania tylko paliwo :) ...dużo paliwa! :( od9 do 15 /100km.
Przyspieszenie : V6 to nie jest, okolo 8s do 100km/h nie jest to nic szczególnego, ale nadrabia dzwiękiem i stylem jazdy, trzyma sie drogi i cudownie się ją prowadzi.
Zmieniony przez - anowy5 w dniu 2008-10-11 14:49:49