FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 8071 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Mój samochód
Moje czarne cudo (Honda civic) 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Autor "Moje czarne cudo (Honda civic)"   

Ygor
 Wysłana - 3 wrzesień 2008 09:03      [zgłoszenie naruszenia]

ta koperta to Twoja?

MPO - czyli prawie moje

orchid666
 Wysłana - 8 październik 2008 22:32      [zgłoszenie naruszenia]

patrząc damskim krytycznym okiem jestem pod wrażeniem. ładny, zadbany i z gustem "podrasowany" samochód. a te zegary.. pięęękneee. aż się sama zaczęłam nad tą generacją zastanawiać - zresztą od zawsze uważałam ją za najładniejszą.

Ygor
 Wysłana - 9 październik 2008 09:54      [zgłoszenie naruszenia]

bardzo mi miło - podrasowaniem bym tego nie nazwał - po prostu zmieniam tudzież dodaje niektóre rzeczy tak żeby było mi wygodnie i fajnie się jeżdziło , chciałbym jeszcze zrobić kilka rzeczy ale zastanawiam sie czy ladowac jeszcze kase w ten samochod - coraz powazniej zastanawiam sie nad vti w tej budzie i juz powoli odkladam kase ... problem w tym ze wiele seryjnych dodatkow do tego auta (takich jak halogeny czy chocby chlapacze) nie bylo sprzedaanych w kraju i trzeba je ciagnac zza oceanu (w aso ceny sa kosmiczne) i wychodzi to dosc drogo - jeszcze dla ciebie orchid - mi rowniez zawsze to auto sie najbardziej podobalo i odkad je mam jest jeszcze lepiej poniewaz jezdzi sie po prostu swietnie - uwielbiam nim jezdzic mimo ze ma tylko 90 koni ale ten ryk silnika , i dzwiek zasysanego powietrza po prostu uzaleznia jezeli nei przeszkadza ci troche halasu i twardosci to polecam

orchid666
 Wysłana - 9 październik 2008 20:42      [zgłoszenie naruszenia]

dlatego to "podrasowanie" ujęłam w cudzysłowie a powiesz ile zapłaciłeś za te zegary? jeśli to nie tajemnica "handlowa"

kwiatula16
 Wysłana - 9 październik 2008 21:02      [zgłoszenie naruszenia]

Ygor, przed 'odetkaniem' też ten ryk był taki piękny?
Fajna civi

Ygor
 Wysłana - 10 październik 2008 09:06      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem czy był takie piekny bo kupilem odetkana - rozumiem ze tobie sie nie podoba ? co do zegarow - kupione byly nakladki na tarcze indiglo , farbka do pomalowania wskazowek i troche zabawy z diodami - w sumie jakies 230 pln - tylko ten konkretny model byl robiony na zamowienie dla civicklubu i teoretycznie takiego nie kupisz - mozesz kupic z podzialka i liczbami podswietlonymi na czerwono - jesli chcialabys takie same musisz sie kontaktowac z chlopakiem z klubu ktory to zamawial

kwiatula16
 Wysłana - 10 październik 2008 10:43      [zgłoszenie naruszenia]

Ygor, no bo na pierwszej str napisałeś, że nie wiesz czy będziesz odtykał, także pytam.
Ile mniej więcej Ci pali ten 'stwór'?
Myślę, cały czas nad tym odetkaniem i dlatego zbieram info.

Ogólnie dźwięk silnika trochę suszarkowaty na wyższych obrotach.
Myślę, że coś z tym zrobi trzeba

Ygor
 Wysłana - 10 październik 2008 10:47      [zgłoszenie naruszenia]

tak myslalem - wtedy jeszcze nie za bardzo wiedzialem co jest co i jak kumpel zajrzal przez przepustnice (chcial mi odetkac auto na trasie ) to sie okazalo ze ktos zrobil to wczesniej. moj pali 9-10 w miescie ale po pierwsze ja sie spalaniem za bardzo nie przejmuje i jezdze jak lubie , po drugie chyba cos jest nie tak - mam przekroczona norme spalin (konkretnie HC) sonda wymieniana , katalizatora na razie nie chce mi sie ruszac - jakos jeszcze sie tym nie zajalem ... i nie chce mi sie poki co nad tym zastanawiac - podobno moze to tez byc czujnik temp powietrza ale np moja dziewczyna twierdzi ze spalanie wynika z mojego stylu jazdy - przesadza

Zmieniony przez - Ygor w dniu 2008-10-10 10:49:57

kwiatula16
 Wysłana - 10 październik 2008 10:51      [zgłoszenie naruszenia]

A mniej więcej wiesz ile koników zawitało pod maską czy nie sprawdzałeś?
Światełka z przodu zmienione, a na tył jakieś plany są?

Zmieniony przez - kwiatula16 w dniu 2008-10-10 10:52:49
Style jazdy najważniejszy
Ale nie ma też co lamusować i jeździ 70 ciągle

Zmieniony przez - kwiatula16 w dniu 2008-10-10 10:53:35

Ygor
 Wysłana - 10 październik 2008 10:53      [zgłoszenie naruszenia]

nie nie sprawdzalem - slyszalem ze odtykane d14a3 czesto przekraczaja te 90 km - gdzies na civicklubie jest o tym temat - sa tez watki opisujace konkretne fury i na pewno gdzies znalazlbys jakis wykres z hamowni - ja sam nie sprawdzalem bo to troche bezsensu ... to tak jakby poloneza wyslac na hamownie

Style jazdy najważniejszy
Ale nie ma też co lamusować i jeździ 70 ciągle

u mnie jazda wyglada tak ze przyspieszam dopoki nie musze zahamowac - no chyba ze po jakiejs trasie jade to nie przekraczam raczej 120 - szybka jazda mnie nie kreci tylko szybkie przyspieszanie

Zmieniony przez - Ygor w dniu 2008-10-10 10:55:12

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 12 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Moje czarne cudo (Honda civic)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL