| Autor |
"Nano wycieraczka" |
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Wysłana - 25 październik 2007 22:53 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
shuttle
|
|
obniża skuteczność zwykłych wycieraczek przy malej predkosci np. w korkach. Powyżej kilkudziesieciu km/h można zauważyć poprawe ale bez żadnego wielkiego halo. Jak nie masz co robić z kasą albo lubisz takie 'bajery' to możesz kupić. Bez tego też można żyć spokojnie.
ps. lepiej zainwestować wycieraczki bosch'a |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Dzieki
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
mam valeo extreme i sobie chwale
tylko cena powala troche
|
|
droopy64
|
|
Korzystałem i polecam, szyba się znacznie mniej brudzi. Poza tym podczas jazdy krople deszczu jakby się nie kleją do szyby. Dla mnie niezastąpiona szczególnie na przednią i tylną szybę (na tylnej nie mam wycieraczki).
Tylko uwaga na jakość produktu. Miałem np. ostatnio Autoland i działał mi może z 2 tygodnie :) Nie pamiętam nazwy tego wcześniejszego środka, ale mam pewnie jakieś buteleczki w garażu to dam znać.
Zmieniony przez - droopy64 w dniu 2009-03-04 10:30:09
|
|
|
droopy64
|
|
Ja stosowałem i stosuję z tej firmy
[http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12385127]
Z czystym sumieniem mogę polecić. Działa długo, a nie jak inne do pierwszego mycia :) Bardzo poprawia widoczność w deszczu, na szybkich drogach poprawia tym samym bezpieczeństwo podczas wyprzedzania/mijania dużych samochodów. Woda 'znika' z szybki :)
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
droopy64
|
|
Hehh kurde trochę się zrobiłem bo na ich stronie można kupić ją taniej :) i są zniżki jak ktoś chce więcej niż jedną :) [http://www.invisible-wiper.com/]
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
droopy64
|
|
A różnie bywa, ostatnio Amelka i Fabia. Bez rewolucji :)
|