FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1138 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Moto gadżety
Nasze piekne nawigacje %-) 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Nasze piekne nawigacje %-)"   

emate
 Wysłana - 2 listopad 2008 11:08      [zgłoszenie naruszenia]

Ja nie miałem kasy na nawigacje a potrzebowałem błyskawicznie, kupiłem odbiornik GPS za 100zł ściągnąłem program do laptopa i mam ;)

Może nie jest to super praktyczne w pojedynkę, bop raz przy ostrym hamowaniu ze 120 do 0 laptop znalazł się na podłodze, ale jadąc z kimś tam to naprawdę jest to fajna rzecz, dużo bardziej czytelniejszE

[http://www.myspace.com/ematee]

"Idziemy przez życie dobrze znanym skrótem"

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 2 listopad 2008 11:50      [zgłoszenie naruszenia]

emate jasne ze tak

jak jechalismy do DE 1.2K km to w jednej furze byl laptop a w drugiej tomtom, a mielismy jechac tylko z tomtomem, pech chcial ze na rozwidleniu tir wjechal pomiedzy fury i jedna fura skrecila a druga pojechala prosto i 40km trzeba bylo nadrabiac, bez gpsa bysmy sie nie znalezli

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 2 listopad 2008 12:37      [zgłoszenie naruszenia]

wlasnie tez sie zastanawialem nad takim rozwiazaniem jak emate, ale trafila sie dobra navi za 200zl tylko mape zmienic

Live to Ride
Ride to Live ©®

emate
 Wysłana - 3 listopad 2008 11:35      [zgłoszenie naruszenia]

kupuj navi, ale wazne jest żeby miała tez dobry odbiornik wbudowany bo czasem w tych starszych navigacjach lub słabszych jakościowo jeśli tak mogę się wyrazić sygnał czasem jest opóźniony i nie wjeżdżasz na przykład omyłkowo w dobra ulicę tylko na przykład w następną kolejna :D
Ja jak będę miał trochę wolnego keszu to kupie sobię dobrą nawigację do samodzielnej jazdy, ale jak jadę w trasę z kimś to wole brać laptopa bo już się tak przyzwyczaiłem. W pojedynkę laptop jest troszke mniej praktyczny, chociaż ostatnio przestało mi przeszkadzać jadąc samemu że leży laptop na siedzneiu obok, słucham tylko krzyśka hołowczyca jak mnie prowadzi, ewentualnie czasem zerknę czy nie prowadzi mnie do jeziora hehehe ;)

[http://www.myspace.com/ematee]

"Idziemy przez życie dobrze znanym skrótem"

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 3 listopad 2008 11:49      [zgłoszenie naruszenia]

holowczyc jest dobry

Live to Ride
Ride to Live ©®

czaros129
 Wysłana - 12 grudzień 2008 16:01       [zgłoszenie naruszenia]

A co polecacie tak za 3 setki??? zalezy mi zeby byla szczegolowa mapa polski i troche panstw osciennych co poradzicie i gdzie?? moze link z allegro czy cos. Za pomoc poleca sogi

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nasze piekne nawigacje %-)

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL