| Autor |
"Nawigacja GPS - kupuję" |
|
|
mazzor
|
|
Wysłana - 29 czerwiec 2009 23:55 | zgłoś naruszenie regulaminu
Przymierzam się do kupna, co myślicie o tym modelu:
GPS LARK 43.1 PL SD MAPAMAP REAL 3D 43.0 ? (wystarczy wstukać w google)
Mozna ją dostać już za 320pln; wiecie coś więcej nt. oprogramowania, czy można aktualizować na bieżąco itp?
| |
|
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Coś mi się obiło o uszy że te larki to trochę porażka bo tylko na tej ich mapie mozesz smigaż i nic innego nie wgrasz lepiej kupic coś na co mozna wgrać jakąś automapę
|
|
greku_806
|
|
|
|
ali nie siej fermentu.
ojciec ma larka 35.0 wgralem najnowsza automape i smiga az milo
|
|
|
mazzor
|
|
Właśnie przed chwilą wypróbowałem sprzęt, zainstalowałem AutoMapę 5.5.1, z początku nie łapało sygnału ale później jak zaskoczyło to nie gubiło pomimo że śmigałem po zadupiach ;) tak czy siak kupiłem go na większe trasy więc dopiero zdam relację po pierwszej lepszej, dzieki za komenty |
 |
|
|
|
awwakum
|
|
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
pewnie ze kazdy sprzedawca Ci ja doradzi, w koncu kosztuje 1K
|
|
|
awwakum
|
|
No kosztuje, ale są też dużo droższe nawigacje, więc ta plasuje się w połowie stawki. A sprawuje się dobrze - czego chcieć więcej? Jakoś nie żałuję tej kasy. A gdybym chciał zaoszczędzić i kupiłbym jakiś badziew? Kasa w błoto. Mama zawsze powtarzała, że chytry dwa razy traci |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
nieprawda, ja mam navi za 200zl i sprawuje sie bardzo dobrze, czesto jezdzilem na mio m400 i bylem bardziej zadowolony ze swojej.
|
|
|
awwakum
|
|
Nie mówię, że zawsze jak kupisz taniej to będziesz niezadowolony - wręcz przeciwnie. Jeśli jesteś przekonany do jakiegoś sprzętu i masz pewność, że się sprawdzi, to po co przepłacać. Ale przyznasz, że może się zdarzyć i tak, że kupisz coś taniego i padnie raz dwa albo pożytek będzie z tego żaden. |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
dlatego nigdy nie kupuje sie w ciemno.
|
|
|
motofreak
|
|
no własnie jestem doskonałym przykładem na to że tanie znaczy dobre, zakupiłem nie dawno nawigacje za 289 zł firmy Vordon i jestem bardzo zadowolony, niczym nie ustępuje droższym markom |
 |
|