| Autor |
"Nawigacja do 300pln." |
|
|
Yelooon
|
|
Wysłana - 21 grudzień 2008 18:52 | zgłoś naruszenie regulaminu
Świeży, piękny dział więc trzeba go nieco rozwinąć, a ja mam problem... mianowicie potrzebuje nawigacji w granicach 200 - 300pln. zdaje sobie srpawe że to najniższy pułap. Na allegro jest full tych medionów, mant i jeszcze czegoś ale jest także Mio mov 200 i Lark Voyage 35.5 i jakieś navi325... ktoś coś ma z tych sprzętów? potrzebuje głównie mapę polski ale z numerami klatek czy bloków bo mam taką pracę i tego potrzebuje... pozdro
 |
|
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
j.w
pizza boy ?
|
|
Yelooon
|
|
nie, monter Sat
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
aaaa, tez dobre ile bierzesz za instalke? bo mi sie szykuje taka akcja jedna
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
Już na takie rozkminy to do spamu.
|
|
|
Yelooon
|
|
Gdybym Was nie znał to powiedziałbym że jeden napisał że mio to i drugi napisał mio... Może jakieś argumenty za i przeciw? dzisiaj widziałem Larka 35.5C w realu za 229pln. w promocji... czytałem wiele o tych nawigacjach ale teraz nie mam czasu. ktoś wie coś więcej?
Ps.
Zaborek dawaj na spam
|
|
greku_806
|
|
|
|
lark jest ok jak wgrasz sobie automape, bo standardowa mape to o kant dupy mozna rozbic
|
|
|
Yelooon
|
|
lark jest po odbloku czy trzeba go gdzieś oddać komuś zeby to zrobił...?
|
|
greku_806
|
|
|
|
kupujesz karte SD i sam to robisz
|
|
|
Yelooon
|
|
no i gitara... a jak z nr. klatek czy tam bloków w larku? wyświetla dobrze? bo ja głównie po terenie polski a nawet śląska bede sie poruszał... na wakacje jedynie do francji jade więc jak z zagranicą?