Wysłana - 18 listopad 2007 22:27 Przeniesiona przez AliBabus z działu 'Tuning'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam
Mam pytanie odnośnie oswietlenia samochodu chciałbym zamontować sobie z porzodu w miejsce postojowych świateł niebieskie diody
czy jest to dozwolony ??
Chodzi oto ze z tego samochodu korzysta tez mój Ojciec i nie chce zeby miał potem jakieś pretensje jak zatrzymają go do kontroli i sie okaze ze nie wolno takich zeczy montowac
Dodam tylko ze światła postojowe palą sie też razem z światłami mijania wiec troszke widac te diody podczas jazdy na swiatłach mijania
tak samo z podświetleniem rejestracji, neonami i innymi bajerami
Ciekawe czemu w Polsce jest takie coś zabronione przecież nikogo to nie oślepia ani nie przeszkadza tym bardziej ze sa to tylko śiwatła postojowe co innego ja bym chciał zamontować to w swiatłach mijania ale postojowe ???
Zawsze twierdziłem ze Polskie prawo jest do d*** i tu własnie jest tego bardzo dobry przykład
Kierowcy tirów
mają rózne ozdoby świecące w samochodach i oni moga tak jezdzić a zwykli urzytkownicy osobówek juz nie
Zmieniony przez - yogi_1985 w dniu 2007-11-19 14:41:49
jest pare głupot typu neony pod autem, ale za to budynek ktory stoi metr od drogi moze byc oswietlony cały w neonach i nie oślepia juz kierowcy dluuugo by gadac