| Autor |
"Niepowtarzalny zwyczajny Golf GT" |
|
|
Karol 1.8
|
|
Wysłana - 5 wrzesień 2008 21:07 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
1.8 to ile to 115KM?
wez zrob porządny dolot do tego bo teraz to masz -5KM
|
|
Karol 1.8
|
|
To cos ma w dowodzie wpis 66,00kW to pewnie 90KM |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Karol 1.8
|
|
|
|
|
Avantee
|
|
Ładny golfik, ale ciezko mi uwierzyc w te 205km/h. Choć kiedys z kumplem z gorki zapierd.alalismy malczanem 140km/h i tez nikt nie wierzy
Tez kiedys chcialem takiego, ale skonczylo sie na troche drozszym escorcie, w ktorego co wyplata, to polowe do skarbonki na naprawy.
Oby Ci sluzyl |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Karol 1.8
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
ja cie - jaki blysk - myslalem ze auto swiezo od handlarza - ma tyle mocy co moje truchlo ktore podobno wg licznika jedzie ok 200 (sam dotarlem do 185 kiedy sie droga konczyla) ale z racji pojemnosci moze ciut wiekszy moment - to jest pewnie 8v ? co do klimy to jest bardzo przydatna ale niestety zalozenie to pare plnow jest i jeszcze zmulenie auta ... |
 |
|
|
|
Karol 1.8
|
|
Posluchalem sie kolegi i wywalilem to pudlo od filtra,wstawilem pod kolor silnika rure i wmontowalem stozek no i jakos to wyglada i daje lepszy podzwiek.A czy jest to V8 silnik to nie wiem,nie zagladalem jeszcze do srodka .Jesli macie jakies pomysly co mozna wstawic,zmienic albo cos wywalic to bede wdzieczny za rady....... |
 |
|