FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 2912 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Tuning
OPEL CALIBRA (150KM) 2.0. TUNING 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "OPEL CALIBRA (150KM) 2.0. TUNING"   

rudolf00
 Wysłana - 9 czerwiec 2008 13:37        | zgłoś naruszenie regulaminu

WITAM WSTAWIAM FOTKI AUTKA KTORE MI SIE POPROSTU SPODOBALO. BYLO NA SPRZEDAZ JAKIS CZAS TEMU W INTERNECIE. WSTAWIAM FOTKI ABY TAGZE INNI UZYTKOWNICY MOGLI POPATRZEC

rudolf00
 Wysłana - 9 czerwiec 2008 13:38      [zgłoszenie naruszenia]

2

rudolf00

3

rudolf00

4

TDK2
Serekkox Clan
 Wysłana - 9 czerwiec 2008 14:00      [zgłoszenie naruszenia]

jak dla mnie oszpecony straszni ten samochód :/ jakbym kupił takie coś, to od razu normalny jednolity lakier, nowe oryginalne światła i zdjąłbym ten spojler z tyłu... jedyne co bym może zostawił, to felgi :) takie moje zdanie

To co mam nosze z dumą :)

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 9 czerwiec 2008 14:09      [zgłoszenie naruszenia]

WIOCHA!!!!
Wiem Rudolfie, ze teraz tego nie rozumiesz ale za jakis czas przyznasz mi racje jak dorosniesz

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

Ygor
 Wysłana - 9 czerwiec 2008 14:53      [zgłoszenie naruszenia]

a to nie ta calibra co sie nie mogla sprzedac i wreszcie zarosla mchem ?

rudolf00
 Wysłana - 9 czerwiec 2008 14:54      [zgłoszenie naruszenia]

hehe to jest wasze zdanie. Jak dla mnie to super autko! faktycznie gosc nie moze jej od roku sprzedac ale to wina ceny

Ygor
 Wysłana - 9 czerwiec 2008 14:57      [zgłoszenie naruszenia]

Jak dla mnie to super autko!
Przykro mi
wina ceny
a jaka to kwota ? czy oprocz zewnetrzych modyfikacji zakrojonych na szeroka skale cos bylo robione w aucie ? silnik, car audio ?

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 9 czerwiec 2008 15:11      [zgłoszenie naruszenia]

Silnik widać seria oplowski 2,0 16V DOHC który w serii miał 150KM, motorek naprawde dobry i udany , ale wizual no wstyd tym odpustem jeździć.

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

rudolf00
 Wysłana - 9 czerwiec 2008 15:20      [zgłoszenie naruszenia]

Lambo
Doors'Stan techniczny autka dobry,
stożkowy
filtr powietrza przelotowy układ wydechowy z czterema końcówkami strumiennica łuskowa sprężyny i amortyzatory Cup-Line (-40mm) tarcze hamulcowe Brembo Max
klocki hamulcowe Ferodo felgi aluminiowe Toora T945 7x17" opony Goodyear Eagle F1 215/40(przód) 235/40(tył)
2 zderzaki przednie: od Hondy CRX del Sol i typu "Monster" zderzak tylni typu "Monster" niebieskie ringi w
lampach przednich stroboskopy w lampach przednich przedłużona maska (BadLook) wlot powietrza od Mitsubishi
Lancera EVO VI wlot powietrza na filtr powietrza, wlot powietrza w prawym przednim błotniku (żeberka od Mercedesa Sprintera)
lusterka typu M3 z kierunkowskazami zespolone progi poszerzone nadkola tylnie spojler na klapie "Shogun"
gładka klapa (przeniesiona tablica rej. i brak tylnej wycieraczki) lampy tylne a'la
Lexus przyciemnione szyby (atest) lakier: niebieski z Subaru Imprezy, dach-kameleon morska zieleń, żółte tribale (lakierowane) 2 fotele kubełkowe 2x pasy szelkowe OMP lakierowane elementy kokpitu (w kolorze dachu) sportowa skórzana kierownica skórzane mieszki (ręczny i biegi)
chromowana gałka i ramka dźwigni zmiany biegów białe zegary aluminiowe pedały dzrzwi otwierane na pilota.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

OPEL CALIBRA (150KM) 2.0. TUNING

Strony: 1 2 3

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL