| Autor |
"Oszuści z ORLENU" |
|
|
Cioś
|
|
Wysłana - 11 sierpień 2007 18:54 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam dzisiaj wróciłem z urlopu.Udało mi się dojechać (Fiat Punto)do Wrocławia(moje miasto) i na koniec pomyslalem, że dotankuje .
Zawitalem na Orlen i dolałem Vervy 98 za 5 dyszek i ruszyłem do domu. Po jakims czasie autko zaczęło się krztusic i próbowalo zgasnąć. Udało mi się dociągnąc do domu ale póxniej gdy próbowałem odpalic auto nie dałem już rady. Zapłon jest ale krztusi się a z rury wydobył się kłąb dymu.
Podejrzewam, że to przez ten je..y orlen.
Czy jest szansa, że po spuszczeniu tego gówna i nalaniu nowej porcji benzyny auto ożyje?
Zmieniony przez - Cioś w dniu 2007-08-11 18:56:09
| |
|
 |
|
|
|
wojtas777
|
|
wez probke paliwa i idz z tym do jakiejs instytucji niech cos z tym zrobia ewentualnie zrob jazde na tej stacji bo inni beda sie tak samo w****iac po zatankowaniu jak ty |
 |
|
|
|
shuttle
|
|
Calkiem mozliwe, ze to przez paliwo... Ale odkad pamietam tankuje na orlenie (wczesniej CPN) bo taki mam w mojej malej miescince i niegdy nie slyszalem, zeby ktos narzekal na paliwo z tej stacji.
Tak jak kolega wyzej pisze. Sprawdz paliwo w jakiejs instytucji, albo jesli masz mozliwosc to popytaj znajomych, ktorzy tankwali na tej stacji w tym okresie.
ps. jaki samochod?
Zmieniony przez - shuttle w dniu 2007-08-11 21:45:23 |
 |
|
|
|
ZIELIN5
|
|
pisał, że fiat punto
a tak z ciekawości zapytam(autorowi tez sie pewnie ta wiedza przyda) do jakiej instytucji z takim problemem trzeba sie udac??
Poza tym, żeby cos im udowodnic musiałbyś miec paragon ze stacji.
a ode mnie, zawsze tankuje na orlenach i nigdy nie miałem żadnych problemów.
Zmieniony przez - ZIELIN5 w dniu 2007-08-12 16:08:50 |
 |
|
|
|
wojtas777
|
|
e sumie to niech sie autro wypowie co sie dalej dzieje bo ostatnio moja panna mial taka akcje ze pojechala na stacjie zatankowac i po odpaleniu autko zaczelo dziwnie chodzic a wina byla alternatora taki zbiego okolicznosci ze sie z***al akurat podczas tankowania:) |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Orlen orlenowi nie równy, to że mają te wszystkie banery to guzik z tego. Wiekszość to stacje patronackie a tam włąsciciel stacji decyduje czy dolewać czy nie i co do tej benzyny.
|
|
shuttle
|
|
nawet na tej samej stacji roznie bywa... Dzisiaj kupilem paliwo do kosiarki to ledwo chodzi |
 |
|
|
|
phantoomm
|
|
"Dzisiaj kupilem paliwo do kosiarki"
nie chwaliles sie ze honde kupiles  |
 |
|
|