Witam wczoraj zdarzyla mi sie taka sytuacja jezdzilem autem no i pojechalem z kolesiem sie spotkac patrze ze z pod samochud polecial jakis plyn otwieram maske i patrze e tym korkiem od zbiorniczka wyrownawczego wygonilo mi plymn nie caly oczuwoscie jakas tam czesc jego dlaczego tak sie stalo temp 89 stopni byla a czasami jak stoje i bardzo groaco to do 93 podchodzi i wlancza sie wiatrak i wtedy slychac jak ten plyn w zbioniczu tak sie buzuje .
wiesz mi go wywalilo tym korkiem wlasnie. bo wszystko wygladlao na to ze to z gory poszlo w tym korku sa takie rowki od srodka i wlasnie tamtey musialo mi go wywalic
tylko dlaczego go wywalilo ?
kiedys z tym korkiem kombinowalem i chyab go zespolem bo tam jest taki pipek na sprezynce a ja sprezynke rozciagnelem;/
2.Pytanie bo nie chce nowego tematu zakaldac to cos stuka mi nawet na malych nierownaosciach co to moze byc koncowki czy jak takie luciutkie stukanie gdzie najlepiej sprawdzic co trzeba zmienico w zawieszeniu
Wczoraj dolałem płynu jezdzilem troche zatyrzymalem sie temp. poszla do ponad 90stopni wlaczyl sie wiatrak i znow plyn wygnalo.
Zmieniony przez - Cyber_89x w dniu 2009-07-08 11:38:08
A kiedy ostatni raz wymieniałes płyn chłodzący? Jak jest stary to tak sie dzieje ze sie burzy (dlatego s*******ił korkiem) i nie odbiera tak ciepla jak powinien (pewnie dosc szybko sie grzeje znaczy łapie szybciej temperatury niż kiedys)