FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 10302 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
PASSAT B5 CZY BMW E46 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "PASSAT B5 CZY BMW E46"   

clubrevers
 Wysłana - 2 maj 2010 11:51      [zgłoszenie naruszenia]

e46 to auto bardzo malo awaryjne warto kupic silnik 2,5/2,8 ponizej to slabiutkie motory silnik r6 przy 2 litrach wyglada na szybszy niz jest w rzeczywistosci, mialem e36 teraz e46 328 benzyna i jak narazie jest super. jestem bardzo zadowolony, a jesli chodzi o paski to juz mi sie rzygac chce jak na nie patrze co drugi polak ma passata, a faktycznie niczym szczegolnym sie nie wyroznia. takze jak ktos ma dylemat miedzy BMW a innym autem to polecam z decydowanie BMW mity odnosnie drogiego utrzymania drogich czesci i wysokiego spalania to bujda i wymysly osób ktorym zal dupe sciska ze ktos ma cos na co on nie bedzie mial/

Amade
 Wysłana - 13 maj 2010 14:02      [zgłoszenie naruszenia]

Passat jest kiepskim samochodem. Bardzo awaryjnym ( b6 w ostatnim rankingu TUV zajal miejsce 75) o koszmarnej stylistyce dla ubogiego dziadka. Z silnikiem tdi szczyt obciachu Kolega kupil 2 letniego b6 2.0tdi i zaluje tego bardzo. Psuje sie, tapicerke ma jak w autobusie miejskim (jakosc materialow) i ogolnie auto bardzo przecietnej jakosci. Dwa arzy juz naprawial.Ja kupilem w tym samym czasie mazde 3 2.0 i po 2 latach nie popsulo sie NIC. To jest jakis fenomen w Polsce ta popularnosc passata ( mit powstal w ubogich latach 80 ) i cieszy sie duzo lepsza opinia niz jest wart.

Amade
 Wysłana - 18 maj 2010 19:25      [zgłoszenie naruszenia]

Jest tyle ciekawych aut na rynku - dlazcego kupowac pospolite bmw czy vw?

Zmieniony przez - Amade w dniu 2010-05-18 19:27:11

Yelooon
 Wysłana - 19 maj 2010 17:59       [zgłoszenie naruszenia]

dlatego że są to sprawdzone technologie ( chociaż w obecnej chwili większość marek jedzie na renomie sprzed lat) i dla przeciętnego kowalskiego który nie bardzo wie z czym się je "rzeczywiste dbanie" o samochód lepiej będzie kupić samochód chociażby z VAGu niżeli np. Alfe o którą nie zadba bo nie będzie umiał, a ona nie spełni wtedy jego oczekiwań... co do pospolitych pasatów to moge powiedzieć że to dobre samochody i warto zwrócić na nie uwage przy kupnie auto z tej klasy (passaty B5 przed FL)

a Ty wiesz w ogóle co to jest edycja tekstu?

Zmieniony przez - Yelooon w dniu 2010-05-19 18:00:42

plan JDM...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

PASSAT B5 CZY BMW E46

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL