| Autor |
"Passat 1,9 tdi" |
|
|
ZIELIN5
|
|
Wysłana - 7 lipiec 2007 15:20 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
Wgw
|
|
w dowodzie masz moc, na klapie bagaznika i oslonie silnika powinno byc czerwone i |
 |
|
|
|
_TrS_
|
|
nie sugeruj sie tym czy I jest czerwone czy tez nie to jest z dupy wziete, we wnęce koła zapasowego tam masz naklejke bedzie napisana moc w KW i numer vin, porównaj sobie bo moze być wlepa z innego, w ostateczności jakby nic nie było (musi być) na kanał i przy połączeniu silnika ze skrzynią biegów bedzie symbol silnika.
ciężko je rozróżnić, a pokrywe silnika łatwo zamienić, w 97r na pokrywie w 110 nie było I czerwonego...
Zmieniony przez - _TrS_ w dniu 2007-07-07 20:14:24
|
|
ZIELIN5
|
|
|
|
|
_TrS_
|
|
|
|
|
ZIELIN5
|
|
|
|
|
_TrS_
|
|
110 to jest silnik nie do zajechania w 115 już z tym gorzej ale też jest to dobra jednostka, wypatruj na necie interesujące auta i dzwoń wg mnie tak jest lepiej sam tak robiłem i ładne auto udało się upolować. Takiego bym szukał 4x4 nie do zajechania.
[********/43s]
Zmieniony przez - _TrS_ w dniu 2007-07-08 16:36:18
|
|
ZIELIN5
|
|
i za taka cene da sie wyrwac dobre auto?? ja liczylem na 27-30 tys z tego co widze na allegro. no a 4x4 dobry plusik a co myslisz o borze? Duzo mniej miejsca niz w passku?? |
 |
|
|
|
_TrS_
|
|
miejsca jest dużo mniej z tyłu i z przodu, plusy bory to dobre światła, w pasku są na prawde słabe, to że nie musisz martwić się o zawieszenie, hamulce żylety i fajnie tak leciutko pedały chodzą. do tego linka co podałem trzeba doliczyć 19%(na export), ja sprzedałem paska za 19tys sedana 110...
Zmieniony przez - _TrS_ w dniu 2007-07-08 16:58:24
|
|
ZIELIN5
|
|
|