FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1048 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Passat B5 do kupienia lekki tuning PYTANIE czy warto? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Passat B5 do kupienia lekki tuning PYTANIE czy warto?"   

fastfood
 Wysłana - 7 maj 2009 17:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam zastanawiam sie nad kupnem pewnego auta ktore bardzo mi sie podoba. mianowicie Passat B5
rocznik 97 Silnik 1.9 Diesiel
ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Reflektory ksenonowe, Skórzana tapicerka, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Przedstawiam fotki prosze o porade cena tego auta to 24 tysiace.
Wydaje mi sie ze jest troche zbyt wysoka.
Czekam na opinie i porady

Ygor
 Wysłana - 7 maj 2009 17:39      [zgłoszenie naruszenia]

hehe no tak cena wysoka bo wlasciciel na pewno wlozyl sporo pieniedzy i pracy w auto. ja bym w zyciu nie dal tyle za ten samochod po przede wszystkim dlatego ze uwazam ze jest obrzydliwy i zwiesniaczony. Wlasiciel chce po prostu odzyskac czesc wlozonych w niego srodkow. musisz zadac sobie pytani czy ten wyglad jest dla ciebie wart pare tysiecy wiecej niz zwykly passat (ktore chodza po ok 18-20 w tym roczniku z tym silnikiem w dobrym stanie) wg mnie absolutnie nie , ale twoj gust moze byc inny. potem jest kwesia stanu technicznego. tak naprawde plaicsz wiecej za temodyfikacje , zastnow sie czy sa dla ciebie tyle warte.

Pozdrawiam

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 7 maj 2009 18:42      [zgłoszenie naruszenia]

lakier słabo dobrany, mega nisko stoi, jak tak nei jezdziles to pourywasz wszystko

reszta wg uznania

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

Yelooon
 Wysłana - 8 maj 2009 07:44      [zgłoszenie naruszenia]

zdecydowanie za drogo jak na ten rocznik, ciekawi mnie jeszcze przebieg. a tak swoją drogą to co on tam ma takiego drogiego?? lampy przód i tył, zderzaki, progi, zawias (też ciekawe czy coś z rodzaju KONI czy CZAJNA)... i to ma niby podnieść wartość tego auta o 8k? dajcie spokój, chyba że coś pod machą było grzebane... lepiej sie dowiedz jakie modyfikacje przeszła ta fura i przemyśl na spokojnie. a co do wyglądu to mi sie nawet podoba chociaż delikatnie przesadzony

pozdro

plan JDM...

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 8 maj 2009 09:47       [zgłoszenie naruszenia]

Cikeawe jak byglada przód w centralnym ujęciu, japa cos na styl nowych grillów w audiolach i jak by w ten deseń poszyli by to lepiej wyglądało to napewno
No cóż same fele z lakami majatek napewno kosztowały

Ogólnie za tą kasę znajomi sprzedają swojego paska '00 1,9 TDI 130KM tyle że bez skóry

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Passat B5 do kupienia lekki tuning PYTANIE czy warto?

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL