Witam zastanawiam sie nad kupnem pewnego auta ktore bardzo mi sie podoba. mianowicie Passat B5
rocznik 97 Silnik 1.9 Diesiel
ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Reflektory ksenonowe, Skórzana tapicerka, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Przedstawiam fotki prosze o porade cena tego auta to 24 tysiace.
Wydaje mi sie ze jest troche zbyt wysoka.
Czekam na opinie i porady
hehe no tak cena wysoka bo wlasciciel na pewno wlozyl sporo pieniedzy i pracy w auto. ja bym w zyciu nie dal tyle za ten samochod po przede wszystkim dlatego ze uwazam ze jest obrzydliwy i zwiesniaczony. Wlasiciel chce po prostu odzyskac czesc wlozonych w niego srodkow. musisz zadac sobie pytani czy ten wyglad jest dla ciebie wart pare tysiecy wiecej niz zwykly passat (ktore chodza po ok 18-20 w tym roczniku z tym silnikiem w dobrym stanie) wg mnie absolutnie nie , ale twoj gust moze byc inny. potem jest kwesia stanu technicznego. tak naprawde plaicsz wiecej za temodyfikacje , zastnow sie czy sa dla ciebie tyle warte.
lakier słabo dobrany, mega nisko stoi, jak tak nei jezdziles to pourywasz wszystko
reszta wg uznania
zdecydowanie za drogo jak na ten rocznik, ciekawi mnie jeszcze przebieg. a tak swoją drogą to co on tam ma takiego drogiego?? lampy przód i tył, zderzaki, progi, zawias (też ciekawe czy coś z rodzaju KONI czy CZAJNA)... i to ma niby podnieść wartość tego auta o 8k? dajcie spokój, chyba że coś pod machą było grzebane... lepiej sie dowiedz jakie modyfikacje przeszła ta fura i przemyśl na spokojnie. a co do wyglądu to mi sie nawet podoba chociaż delikatnie przesadzony
pozdro