Mam problem z samochodem .Otóż zapala mi się kontrolka od abs-u a jak podłanczam kompa żeby zdiagnozować to nie ma komunikacji z abs-em czy ktoś wie co może niegrać z tym układem
Witam.
Sytuacja wygląda tak że jak kontrolka sie niepali to abs działa a jak kontrolka sie pali to abs niedziała.a gdy podpinam kompa to czy kontrolka sie pali czy nie to i tak nie ma komunikacji z abs-em
Witam.
Forumowicze na pomoc mam duży problem,otóż jak podłanczam kompa to komp niełączy sie ze sterownikiem w samochodzie czy ktoś miał może podobny przypadek chodzi o passata b4 vr6 1994rok,i jakiego programu używać do diagnostyki tego auta bo zakupiłem interfejs ELM 327
sprawdź czujniki absu czy nie mają uszk obudowy, pancerza. wdaje sie wilgoć i są błędne odczyty
Wczoraj wymieniłem w swoin pasku(vr6)sprzęgło i powiem wam że masakra w trójkę pracowaliśmy równe 8 godzin.Jeśli ktoś szuka pomocy na temat sprzęgła w passacie b4 vr6 to służe pomocą.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.