Mnie już nie łapie więc mogą wprowadzać (ja bym nawet na skutery prawko wprowadził bo to co niektóre małolaty wyprawiają to sie w głowie nie mieści-i dla jasności ,ja też lubie motory [żeby nie było że zatwardziały samochodziarz])
A tak Btw ta ustawa wg mnie jest dobrze przemyslana. Wiekszosc przeczytalo ze prawko od 24 lat i jest tym faktem oburzona. Ograniczenia mocy wporzadku. Pasuje przeciez sie nauczyc jezdzic na motorze a nie na maszynie bicia rekordow. Fakt glosowalem za petycja bo mam niefart:P. Od 6 roku zycia jezdze na motom motorynki komary wsk mz150/250 jawa 350 i te sprawy. Ale kurde kupilem sobie moto K75 BMW i troche zal mi go sprzedawac jak ta ustawa wejdzie bo nie zalapie sie do 34kW. W grudniu planowalem zdawac prawo jazdy na kat A ale widocznie nie uda mi sie :) zreszta zobaczymy :)
Wiekszosci sie wydaje ze kupi sobie sciga i bedzie wymiatal. Sprowadzilem z USA yamahe R6 ale poprostu byla za mocna. Mialem wrazenie ze jade rakieta :P. BMW nie byla tak czula na krecenie maneta wiec ja wybralem. elastyczniej sie ja jezdzi
Zmieniony przez - XxarekxX w dniu 2008-04-04 22:20:24