FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 404 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Motocykle
Pierwsze 2 kólka - pytanie. 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Pierwsze 2 kólka - pytanie."   

qligowski
 Wysłana - 25 wrzesień 2008 20:53        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam ! Mam 21 wiosen ,zyje w UK i ostatnio cos u***.alo mi sie w glowie ze kupie sobie jakis jednoslad (ceny motorow tutaj sa b. atrakcyjne) Mam okazje kupic od znajmego angola suzuki GSXF600 93/94 rok . Motorek jest w idealnym stanie ,chce za niego po znajmosci 400 Ł + ubezpieczanie i oplaty. Prawko na motor tutaj nie problem bo place tylko 50Ł i nakeljam sobie Lke na motor .Tylko pytanie - czy ten motor nie bedzie za szybki /za mocny (ostatnia stycznosc z motorem mialem z etz150 jakies 5 lat temu ) Czyli w sumie jako pierwszy jednoslad bedzie to dobry wybor . Czy bez duzego doswiadczenia nie bedzie to zbyt duze ryzko - obawiam sie wlasnie tej mocy bo w nigdy taka pojemnoscia nie jezdzilem . Z natury jestem rozwazny i mam troche oleju w glowie Kumpel z Polandu mi mowi zebym lykal jak w dobrym stanie ,przyzwyczail sie bo to nie jest az tak wielka moc a na nastepny sezon bedzie mi brakowac pod manetka .Prosze o odpowiedz

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 25 wrzesień 2008 22:56      [zgłoszenie naruszenia]

bierz i sie ucz, najwyzej sie zabijesz

Live to Ride
Ride to Live ©®

qligowski
 Wysłana - 25 wrzesień 2008 23:13      [zgłoszenie naruszenia]

he he he

MikeNSR
 Wysłana - 26 wrzesień 2008 14:26       [zgłoszenie naruszenia]

troche chyba sie mylisz!! zeby jezdzic motorem w uk to musisz zdac cbt koszt jakies 100fuli,wczesniej wymienic prawko na angielskie bo inacze nie dostaniesz cbt bo musza wpisac numer prawka angielskiego na certyfikacie,i mozesz jezdzic albo skuterem albo do 125ccm!!jak chcesz jezdzic wiekszym to mozesz zrobic prawko albo do 500cm albo od razu na wszystkie motorki!!jak zrobisz pierwsze to po 2 latach bezszkodowej jazdy dostaniesz pelne prawko. koszt to ok 500fuli w jednym i drugim!!wiec bardziej oplaca sie robic od razu pelne prawko tzw. direct access!! wiec to nie 50 fuli i jazda!!!za 50 fuli to nawet skuterkiem sobie nie pojezdzisz!! no chyba ze masz polskie prawko na motor to juz smigasz czym chcesz!!pozdro

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pierwsze 2 kólka - pytanie.

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL