Witam wszystkich,tak jak w temacie chciałbym zacząć od tego że mam 17 lat,jest to już mój drugi prezentowany samochód na tym forum,pierwszy był mojego ojca,mowa tu o tej pięknej V-Ósemce-
Teraz przyszedł czas na mnie.Jakiś czas temu wyjechaliśmy za granicę ,prócz szkoły zauważyłem że są tutaj dość dobre możliwości zarobki dla osób w moim wieku(po szkole,weekendy)pomimo tego że jeszcze nie posiadam prawa jazdy(lecz w żyłach płynie jednak benzyna)postanowiłem pracować i odkładać na samochód.
Kocham samochody amerykańskie jak również niemieckie typu Mercedes S600,Audi S8,Bmw M3 lecz na początek wybrałem mniejsze i słabsze auto(Po pierwsze z braku funduszy,po drugie z braku doświadczenia)
Od razu założyłem ze będzie to samochód w kiepskim stanie,powoli będę go i wkładać w niego zarobione sianko i do czasu zrobienia prawa jazdy będę mieć gotowca.W końcu nadszedł ten dzień znalazłem
Volvo S40 1,8 96r.Po paru dniach namysłu postanowiłem go kupić
silnik i zawieszenie było w dobrym stanie,karoseria i lakier w średnim,wyblakły lakier,odpryski,rysy,na dodatek był po małej stłuczce(pęknięty zderzak,zbita lampa)Jednak był za naprawdę dość dobre pieniądze.
Pierwszymi "Modyfikacjami"Były;Nowy zderzak,nowa lampa,nowe tarcze i klocki hamulcowe,nowe oleje,nowy filtr i alarm(Ampio)na jakiś czas fundusze się skonczyły,poczekałem,odłożyłem i kupiłem felgi 17 calowe i radio cd(ministry of sound)wrzucę fotki od zakupu do teraz,samochód nie jest jeszcze w gotowym stanie,za miesiac lub dwa bedzię położony nowy lakier i delikatnie obniżony na pewno jak
już bedzie gotowy to wrzucę fotki ale jak na razie o to On: