Witam. Na początku zaznaczam że nie wiem czy to dobry dział, ale pisze w tym bo ten wydał mi się najbardziej odpowiedni.
Otóż szukam zdjec poduszek powietrznych. Ale nie chodzi mi tutaj tylko o poduszki powietrzne pasażera czy kierowcy, ale o wszystkie jakie są możliwe!
Chce zobaczyc jak wyglądają poduszki typu 'kurtyny powietrzne', jak wyglądają poduszki boczne z tyłu i z przodu. Gdzie można je montowac (myślałem że tylko w drzwiach, ale jakis czas temu dowiedziałem się że są one montowane również w zew. stronie fotela). Słyszałem też o poduszkach dla pasażerów na tylnej kanapie montowanych w zagłówkach. Słyszałem też o poduszkach montowanych w okolicach kolan kierowcy i pasażerów, no ale oczywiście nie wiem jak to wygląda.
Ogólnie potrzeba mi zdjec/obrazków gdzie w samochodzie można zastosowac poduszki powietrzne. Nie potrzeba mi tłumaczen do ochrony jakiej częsci ciała one służa, tylko same zdjecia/obrazki gdzie moga byc one zamontowane w samochodze.
Najlepiej niech ktos poda linka albo wklei zdjecie samochodu wyposażonego we wszystkie wymyślone do dziś poduszki powietrzne
Dziekuje i jeżeli to zły dział to prosze o przeniesienie.
Pozdrawiam.
|