Po trzecie. Suba wywal i wez PB M-10 [essa.com.pl/oferta/index.php?id=2,178,180&kid=180&pid=1106] w skrzyni zamknietej jezeli do house'u i innej technicznej muzy...jak kupisz na essa.com.pl to Ci skrzynia dobiora odpowiednia i zrobia - gwarantuje ze ten sub zrobi Ci ladne cisnienie w aucie i bedzie czysto i punktualnie
Ale to juz naprawde mocny sub - ja mam S-10 (slabsza wersja) zasilonego wzmakiem U-Glow 2075 w golfie mk IV i w zupelnoci basu mi starcza i jeszcze mam duzy zapas
Jezeli zalezy Ci na czystym, niskim, punktualnym zejsciu to popatrz tez na oferte RE Audio
Ja bym sie jednak sklanial przy zestawie
PB M-10 + CP 2/400
albo
PB S-10 + U-Glow 2075 slabsza wersja tego co wyzej ale do malego auta typu mk 3 wystarczajaca
Ja bym się tylko przyczepił do kabli. Moim zdaniem lepiej wziąć 20mm2.
Jak chcesz w to wlaczyc jeszcze zestaw przedni to wez suba PB S-10 i wzmak U-glow 4075 - bedziesz mial wystarczajaca moc dla suba i podlaczysz sobie pod to jeszcze zestaw przedniu do ktoreg ten wzmak jest super rozwiazaniem - Carpowery to wzmaki dobre, duzej mocy za dobry pieniadz ale nastawione raczej na zasilanie subow - wg mnie nie bardzo nadaja sie na napedzanie zestawow przednich...moze nie tyle ze sie nie nadaja ale sa lepsze piece za te pieniadze jak np. u-glow czy Jr.