FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 291 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Motocykle
Pomoc w wyborze skutera 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Pomoc w wyborze skutera"   

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 19 maj 2011 20:56        | zgłoś naruszenie regulaminu

Na prosbe F.uckmastera wstawiam temat

witam! , obserwuj e parę aukcji z mojej miejscowości i okolić, poczytalem troszke w internecie oraz na tym forum, starałem odpuscic sobie te chinskie kingwaye etc, aczkolwiek sąjakies dwa rodzynki co do ktorych nie wiem co myśleć.

generalnie- skuter, żeby sobie jeździł, nie musiałbym nic w nim robić, dobry stan... oto pare ofert, ktorego byscie wybrali, dlaczego/ dlaczego nie ? byłbym wdzięczny. ,-)

[http://www.mbmotor.pl/skutery007.html] peugeot vivacity <12tys na liczniku> [otomoto.pl/romet-inny-traffico-xs-50-skuter-okazja-M2540644.html] -niby romet, ale jakis xs50 o ktorym nie moge nic znaleźc
[allegro.pl/skuter-router-romet-i1602090404.html] kolejny romet wydaje się rozsądnie za niewielki pieniądz [allegro.pl/skuter-romet-i1614352924.html] romet 2,5 tys zł [allegro.pl/skuter-yamaha-neos-2005-atrakcyjna-cena-i1623083104.html] yamaha neos [allegro.pl/skuter-twenty-one-21-barton-gratis-lodz-i1622635386.html] jakis Barton ??
[allegro.pl/romet-classa-kask-transport-gratis-i1609626225.html] romet router classa .. nieuzywany, ale cena niska jak za rometa (bo generlanie spotykam sie z opinią ze dobre rzeczy robią

Zmieniony przez - greku_806 w dniu 2011-05-19 21:01:50

Live to Ride
Ride to Live ©®

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 19 maj 2011 21:01      [zgłoszenie naruszenia]

Co do rometa- trzymaj sie od tego z daleka. Ta marke jakis czas temu przejela chinska firma i wypuszczaja straszne buble pod marka niegdys calkiem niezlego sprzetu. Ta yamaha neos jezdzi calkiem niezle. Jezeli chcesz wyrwac cos tanio to moze np kymco vitality, super 8 cos w tym stylu, kymco tez jest chinskie, ale wiem, ze w miare niezawodne i czesci jest sporo do tego. Odradzam pezoty i tgb, bo jak sie cos popsuje to cena za robote i czesci Cie zabija. Z racji ze moj znajomy ma serwis i jest dealerem kymco mam opinie z pierwszej reki.

Zmieniony przez - greku_806 w dniu 2011-05-19 21:01:19

Live to Ride
Ride to Live ©®

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 25 maj 2011 13:36      [zgłoszenie naruszenia]

Mojego znajomego kolega z pracy jeździ od kilku lat jakims chińskim skuterem do roboty. W przeciągu kilku lat zrobił 30 tyś kilometrów i jeszcze sie nic nie popsuło

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

Thomy
 Wysłana - 3 czerwiec 2011 22:15      [zgłoszenie naruszenia]

W Tesco widziałem skutery za 1500zł

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 3 czerwiec 2011 22:45       [zgłoszenie naruszenia]

super

Live to Ride
Ride to Live ©®

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź