Witam. Zamierzam kupić auto i mam kilka typów na oku, lecz czytając fora nie zdołałem zdecydowac się na jeden z nich, więc prosze o wasze opinie na temat tych aut moje typy to:
Ford Coguar, renault megane coupe, alfa gtv, ford puma, bmw e36 Który z tych jest najlepsza opcją mogę wydać max 12 tys zł
Zmieniony przez - Diamentowy w dniu 2011-09-18 21:58:45
Ford cougar - spoko auto, mondeo z inną karoserią, auto sportowo wyglada ale z racji że zrobione na mondeo MkII zawieszenie nie jest sportowe. Silniki albo 2,0 ALBO 2,5 v6. Plus taki, ze wszystki graty pasują od mondo (prócz karoserii)
Ford puma - patrz wyżej tyle ze zrobiony na fieście.
cougar to taka kanapa ubrana w nadwozie coupe , wg mnie niezbyt zgrabnie - jest wysoki i zawieszony dosc wysoko ,
renault megane coupe - nie wiem moze zabor sie wypowie bo twierdzi ze to inne auto niz zwykla meganka - coupe nie jezdzilem , zwykla tak i uwazam ze to smietnik - w sensie obslugi jako kierowca
alfa gtv troche gejowska , ale fajne autko , tylko w tym przypadku zajrzalbym na opinie uzytkownikow - z alfami moze byc bardzo roznie - np jak kumpel szukal 156 to dowiedzial sie ze w ktoryms z silnikow panewki to czesc eksploatacyjna z zywotnoscia 100 tyskm
Ford puma - mezczysni nie powinni tym jezdzic ...
no i zostalo BMW osobiscie mimo ze do marki mam jakis uraz wybralbym to auto - sylwetka ma duzy potencjal, to jest prawdziwe coupe no i BMW wiec jakiejs jakosci mozna sie spodziewac , aczkolwiek trzeba brac pod uwage drozsze egzemplarze bo niestety ale auto ma swoje lata a jacy ludzie je lubia wszyscy wiemy. w gratisie dostajesz tez tyl naped i dobre osiagi - przy odpowiednim doborze silnika ,ale wtedy bedzie jednak troche palil a naprawy moga kosztowac
myslales moze o mitsu eclipse 2 ? kiedys chorowalem na to auto - jest mega - szczegolnie do lansu
czego oczekujesz po tym aucie?
[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]
kup megane coupe 1.6 16v
"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.