FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 155 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
Prasa Motoryzacyjna 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Prasa Motoryzacyjna"   

Yelooon
 Wysłana - 29 wrzesień 2009 18:10        | zgłoś naruszenie regulaminu

Ostatnio chce se kupić gazete ale nie wiem jaką wypowiedźcie sie na temat gazet jakich znacie i zapodajcie ceną.

pozdro

plan JDM...

Ygor
 Wysłana - 3 październik 2009 19:28      [zgłoszenie naruszenia]

ja sie moge wypowiedziec na temaat dwoch w sumie ktore czytywalem sporadycznie tj :

Auto Świat

GT

Co do AŚ to jest to starata pieniedzy w testach wygrywaja zawsze prawie samochody niemieckie (AŚ to niemiecki Auto Bild) a powody które wytykają przegranym w testach są bzdurnae i smieszne - np w tescie sportowych hatchbackow Civic type r przegral bo ma glosny ryk silnika ... poza tym porady praktyczne bardzo radzka maja jakikolwiek sens i przydatnosc , wiele razy kupowalem a potem zalowalem

co do GT to rowniez poziom merytoryczny dosyc niski , czesto myla sie w specyfikacji opisywanych aut , albo pierdziela kocopoly o tym jakie beda trendy czy cus , ta gazeta ma jednak jeden plus , pokazuje auta jakie sa budowane na polskiej scenie tuningowej , a takze za granica niby mozna to znalezc na forach internetowych ale ja np czytuje tylko nasze i civicklub i np nie wiem jak buduje sie auta innych marek , co robia fajnego a co wiesniacza - mozna sobie poogladac naprawde fajne fury i to uwazam za duzy plus

AŚ to chyba 3 pln GT koło 10

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 7 październik 2009 12:47       [zgłoszenie naruszenia]

Ja jak cos kupuje MOTOR bo jest ze 20gr tańszy od AŚ, tylko wtedy jak musze gdzieś na kogoś chwile zaczekać, w godzinke cały przeczytam i tak zleci

A merytorycznie to różnie ale głównie podobnie do AŚ, nireaz trafi się jakiś ciekawy art a nieraz to żenuła alez racji ceny mozna kupic

Zmieniony przez - AliBabus w dniu 2009-10-07 12:48:48

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Prasa Motoryzacyjna

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL