Witam. Zarobiłem troche pieniążków i chciałbym sobie kupić samochód do 16 000pln. Zastanawiam się pomiędzy trzema wymienionymi w tytule. Eclipse 2gem, Prelude 5gem, Celica 6gem. Autka oferują ciekawą stylizację, dobre właściwości jezdne itd itp. Naczytałem sie bardzo wiele i rozpatrzałem również wiele pojazdów ale te 3 Japońce wpadły mi w oko. Chciałbym sie dowiedzieć jak z blaczą w tych samochodach (ocynk czy też nie) oraz wasze opinie i sugestie dotyczące tych samochodów. Do tej pory skłaniałem się ku Preludzie (tylnia oś skrętna ciekawa sprawa) ale miałem okazję się przejechać Celicą oraz Mitsu i wrażenia również zadowalające... Pozdrawiam i czekam na odp:)
no tak, tylko że w necie jest tego full i nie mam obranych koknkretnych "egzemplarzy". Ja miałem doczynienia tylko po jednym takim egzemplarzu z każdego modelu ale wiadomo... były w różnym stanie pzzdr i czekam dalej
Przez całe ciało przechodzą ciarki, dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki.. BMW! :]