FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 598 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
Problem z radien Panasonic rdp930 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Problem z radien Panasonic rdp930"   

Pawlik1987
 Wysłana - 31 styczeń 2008 19:43        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam,
Sprawa wyglada tak, miałem z radiem dwa problemy.., pierwszy to taki, że nie trzymało pamięci..ale z tym już się uporałem, była to wina cudownej przejściówki HONDA --> ISO..ale po krótkiej walce z kablami i lutownica radio trzyma pamięć..

Mam jednak drugi problem..ten cudowny model posiada(a właściwie posiadał) umiejętność odtwarzania płyt CD.
Niestety płyt kompletnie nie czyta..po włożeniu nośnika pokazują się zera, standardowo numer ścieżki i czas trwania..po czym płyta zostaje wypluta..odtwarzacz nie podejmuje nawet walki aby ją przeczytać(probowałem na różnych płytach, oczywiście oryginalnych)W instrukcji są opisane 3 błedy czytnika płyt E1 E2 i E3.ale żaden mi sie nie pojawia..Macie jakieś pomysły ??

P.S Radio dostałem za darmo od kumpla u którego leżało w szafie dwa lata..jestem i tak zadowolony, że narazie mi cos plumka w aucie ale...

serekkox
PZAA
 Wysłana - 31 styczeń 2008 21:34      [zgłoszenie naruszenia]

Moze laser jest brudny. Naprawde ciezko mi cos powiedziec. NAjlepeij jakbys poprostu podjechal do zakladu Car Audio i dal im do sprawdzenia.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

Pawlik1987
 Wysłana - 1 luty 2008 08:12       [zgłoszenie naruszenia]

No dobra, spróbuje zapodać jakąś płytę czyszczącą, ale mam kiepskie przeczucie co do tego..Wiesz może gdzie w poznaniu albo okolicach jest takie car audio, gdzie mógłbym to zanieść..i ile mogliby wziąć siana bo radio warte pewnie z 50 zeta to nie mam ochoty drugie tyle w nie wkładać, bo wiem , że to stan przejściowy..do momenty, aż odbije się z finansowego dna spowodowanego zakupem auta :)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z radien Panasonic rdp930

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL